Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 13 January 2014

SAFELY ARRIVE

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world .......
Eh ada ka yang rindu kat Liya ni ????????? Kihkihkih....
For you guys information Liya dah ada kat Subang sekarang ni ... ^_^
Bertolak pada pagi hari Sabtu dan sampai kat KL pada pukul 6.00 pagi.
Terus pickup adik yang study kat UniKL sebab dia cuti semester.
Liya datang sini bawak kenderaan sendiri tapi abg ipar yang drive all the way from utara to Selatan.
Pagi tu kami bersarapan kat McD dekat-dekat dengan IKEA.
Pastu makan-makan terus ja pergi ke stesen LRT Kelana Jaya hantar abang ipar 
dan dua orang adik aku Anis dan Zahirah.
So lepas hantaq depa kat sana , Mr Goh mai pick up aku kat stesen LRT Kelana Jaya
then aku pon follow dia . Terus dia bawak pi kat office kami..
Memang luas gila-gila la office tu cuma staff ja tak da....
Nanti update di lain entry ok ??? 
Sarapan dengan bubur ayam dan kopi arabica.. 
Kopi dia pahit sungguh sampai kena tambah creamer dan gula banyak-banyak ^_^
Tapi sedap la. Kena dengan selera .... 

Ni lah muka tak mandi ... No wonder cam yerrr.. 
Maklumlah handser cabok ja kan .. nak wonder cam kot mana..
Dok kampung leh la pinjam2 semakphone orang lain... ^_^


First time stuck dalam jem .. masa ni kat kelana jaya la...
Tapi jem sikit ja lah tak dak lah panjang sangat..
Kalau tak mesti lenguh kaki kan. maklum lah kereta kite manual.. ^_^

Perasaan aku pada mula nya memang bercampor baur ,,,
Maklumlah dah lama tak dok jauh dari family kan...
Malam masa nak bertolak tu pon rasa macam tak mau pi tau..
Tapi nak buat cena kan dah terpaksa so terpaksa la pi jugak demi sesuap nasik ... ^_^
Baru 1st day dah homesick gila.. mengalir air mata teringat kat si Totoi tu.
Sabo je lah kan .. dah la dia tak leh bercakap.. Sabaq je lah kan..
Ok bye.. nak update entry seterus nya pulak...
Kawan-kawan setia jangan lupa baca.... ^_^

18 comments:

  1. teruskan perjuangan Lieya..mesti seronok d tempat keja baru nanti kan

    ReplyDelete
  2. selamat menempuh jem.. hehe.. gurau jer.. lama2 biasa la tu..baru lagi kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak pi keja tu tak yah tempuh jem sebab umah dengan tempat keja dekatttttt sangat hehheee

      Delete
  3. welcome to kolumpor Liya.. hehehe selamat bekerja kat kl na.. :)

    ReplyDelete
  4. welcome Liya dan selepas ni bolehlah kita berjumpa yer... selalu dok sok sek sok sek kat sini jer... seronoknya bila Liya dah dekat... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak. InsyaAllah one day hhehehee :) tu lah ramai2 kawan2 kat sini ... alhamdulillah kak

      Delete
  5. welcome to Subang...selamat datang ke new enivironmont..lelama leh adapt tu..mula2 je..alah bisa tegal biasa ye heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jm tinggal kat subang gak ka ?? Liya sampai demam2 dah mai dok kat sini .. hukhuk ^_^

      Delete
  6. Dalam reality hidup kene hadapi dgn suasana baru.. Subang pun will be a nice place for u :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi walaupon terpaksa menempuhi cabaran

      Delete
  7. lieya, selamat jadi orang kl and selamat la hadap jem tetiap hari..ahahahahaaaa
    tak biasa ngan jem sebelum ni kan??
    dulu akak pon keje kelana jaya gak..memang tetiap hari pagi petang ngadap jem..nak kuar lunch pon malas..

    ReplyDelete
  8. semoga urusan kerja lieya di tempat baru berjalan lancar.. :D

    ReplyDelete
  9. akak btolak pagi sabtu tu maksudnya 1 pagi ke kak?

    ReplyDelete
  10. dah sampai dah ? yeayy tunggu hana 20 hb nanti. heheh tp bukan lah dekat subang. hope dapat jumpa ea? :)

    ReplyDelete
  11. ala, kopi tu pahit ek?.. nampak menyelerakan :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart