Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 20 January 2014

THROWBACK : HANTAR ADIK UNTUK PLKN

Assalamualaikum,,
Anyeonghaseyo beautiful people ... :)
Ni cerita lama.. sebelom aku berhijrah lah kira nya. Berapa hb tak ingat.
Kami semua pi hantaq adik aku Siti kat Dataran Kechoq, dekat-dekat area
 hospital dan dewan warisan.. Hampa mesti tak tau kan kat mana. kecuali hampa orang perlis.
Kak June jangan kata tak tau pulak kat mana .. hihihihi...
Adik aku Si Siti ni dapat PLKN kat Kem Timah Tasoh kalau tak salah.
Aku pon tak pi tengok dia lagi . Ya lah.. Hujung minggu tu terus ja berangkat ke tempat baru.
InsyaAllah balik kampung ni sure pergi melawat dia kat sana ... ^_^
Apa-apa pon jomlah tengok gambaq-gambaq ...


Aku dengan Zahirah.. sayang nak buang so letak je lah dua-dua... ^_^

Tudia.. budak PLKN baru lepas daftar nama.
Kad pengenalan depa ambil :)

Tudia mak kita.... :)

Senyuman happy .... :)



Ramai kan budak-budak :) bas pon banyak biji sebab lokasi lain-lain.




Bergambaq dengan adik kiter.. no wonder cam okey ? hikhik..
Aku macam takdak baju lain ja nak pakai kan.. kahkahkah..
Kebetulan ja okey asyik pakai baju ni..
Btw tudung yang aku pakai tu hadiah harijadi from +hasinah hasbullah ......
Ok lah setakat ni jelah bebelan utk kali ini...
Ada masa tulis lagii... bye...........................

26 comments:

  1. seronoknya adik lieya dpt pergi plkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia banyak gementar dari seronok. rasa skrg seronok la kot :)

      Delete
  2. woaa adik dapat plkn . orang terpilih je dapat tu^^

    ReplyDelete
  3. selamat ber-plkn untuk adik lieya...

    ReplyDelete
  4. selamat mnjalani xtvt plkn buat adik lieya..:)

    ReplyDelete
  5. Kahkahkahhh...kalau tak tau tang mana kena lucut kerakyatan negeri tau, murka Syed Sirajuddin nanti...ahahhaa...

    Tarikh pi hantaq tu pada 5hb Januari...hari Ahad sebabnya anak menakan akak pon kena PLKN tapi kena di Wang Kelian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih..... :) kak pulak yang ingat ekk.. oh dapat wang kelian lagi jauh la. nasib baik adik saya dapat kat timah tasoh ja kalau sampai wang kelian memang tak pi melawat dah .. takut kalau naik bukit dgn kereta ,,

      Delete
  6. Dulu adik akak pn dpt kt kem tasoh nie jugak..setiap kali bila p jumpa dia lepas tue mesti melecong ke padang besaq...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih.. menyelam sambil minum ayaq la kak nooo.. :)

      Delete
  7. mcm best je program plkn tu. kat brunei xde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheee.. tapi brunei best tang lain plak .. :)

      Delete
  8. adik pun dapat g plkn jugak..tapi kat tapah..nampak cam best gak..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeeee..... kak pon suka kalo aktiviti lasak tapi time kak dulu tak da lagi plkn ni.. :)

      Delete
  9. Best apa masuk plkn ada ramai kwn byk aktiviti mmg x bosan lah coz dulu jm pernah kerja ngan plkn tu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke JM... makan pon cukup kan JM.. :)

      Delete
  10. Replies
    1. hihihihi.... cantik ye... single lagii tu.. tiba2 promot adik plak .

      Delete
  11. oh dapat p PLKN.. mesti kakak rinduuuu adik pas ni.. hihihi

    ReplyDelete
  12. pengalaman tu.. mcm2 aktiviti dpt ikut nnt..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart