Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 15 January 2014

THROWBACK : LAST DAY AT PAUH OFFICE

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Weeeee.. tetiba buat tajuk throwback kan ? Alah saja ja nak tiru kawan-kawan
lain yang suka buat entry throwback ni .. Lagipon ni memang gambaq yang dah lama .
Last day aku kat office Perlis tu kebetulan hari tu ada sorang supervisor ni
berbesar hati nak belanja kami sempena hari last aku so apa tunggu lagi.. ngap ja lah..
Kami start makan pada pukul 12.30 tengah hari sampai lah pukul 2.30 petang.
Sebab bersembang tak ingat dunia.. ye lah lepas ni memang tak dak chance kot nak sembang-sembang lagi.
Sobs. sobs.... 

Kami makan KFC dengan Piza ja hari tersebut....

Piza ..... ^_^
Ayam goreng.. Ada rasa lada tau... ^_^

Yay... wajah kesayangan hamba .. hukhukkk.. Di mana kan ku cari ganti serupa dengan mereka.
Yang sentiasa happening, yang sentiasa memahami , yang dapat ketawa dalam
nada yang sama . oh how i miss this moment..

Sobs sobs sobs......... Lap ayaq mata... T_T

20 comments:

  1. wow seronoknya sampai licin ya makan :D

    ReplyDelete
  2. sedapnya kfc dengan pizza..mesti rindu moments2 lama tu kan..:)

    ReplyDelete
  3. La mai sini jumpa kawan baru pulak, bila balik Perlis boleh la dating dengan kawan2 lama. Raya Cina cuti lama balik sana dak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm tu la kak... :) mesti lah balik kak cuti 9 hr kot ., hehehehe :)

      Delete
  4. Lieya dah ada kat KL kan? Jom jumpa dengan Sally sekali nak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom2.. nanti set date k..
      Lepas raya cina hehehhe :)

      Delete
  5. jgn sedih2..nanti leh jumpa kawan baru kat sini tp yang pasti bila dh jumpa yg baru jgn di lupa yang lama eh hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. of kos la JM.. nak jumpa JM boleh ? hikhik

      Delete
  6. ya allah sedapnyaaa kepci n pizzzzaaaaaaaaaaaa wee~~
    nak cheezy wedges gak T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. sedappp.. :) lain dari yang lain rasa dia hikhik

      Delete
  7. seronoknya..hehee...meleleh tgok kfc tu..huhuu

    ReplyDelete
  8. 1 malaysia gitu.. dpt mkn2.. tanda kita dihargai..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart