Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 6 February 2014

ALHAMDULILLAH , SELAMAT KEMBALI

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people....
Alhamdulillah, saya selamat sampai ke Malaysia pada 4hb February 2014 .
Kelmarin tak sempat langsung nak update blog....
Ada tak yang rindukan saya ? Oh xda ? walau apa pon saya rindu pada kalian semua...
Kalau di tanya best atau tak pergi ke Bali jawapan nya mesti lah BEST!
Memang lah pada mula nya rasa malas nak pergi sebab kena tinggal kan rumah awal
dan kena spend cuti yang berbaki kat tempat lain...
Tapi di sebab kan bos kami , Miss Joe Lee (anak kedua tauke) bagi kami
enjoy sepuas nya kat Bali dan bagi kami benda-benda yang langsung kami tak expect so
tetiba ja jadi seronok sangat-sangat thanks to her.
Lagipon dia memang seorang yang sangat sporting walaupon dia bos.
Senyuman tak pernah lekang di bibir dan yang dia pentingkan adalah kegembiraan kami semua.
Dia sampai demam tau .. kesian dia..untung sapa yang kerja bawah dia..
InsyaAllah aku akan slow-slow update tentang percutian ni.
Maybe take time hope kawan-kawan sudi membaca dan menanti ya.. :)
Bye... ^_^




53 comments:

  1. xoxo bestnya pi bali.. kalau nak pergi sendiri entah bila nak sampai pulak kannn..
    ini lah peluang Lieya untuk menikmati keindahan bali.. cepat2 update cerita na :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak,.,. :) coming soon.. tengah tunggu gambaq dari kamera kawan :)

      Delete
  2. bestnya....nak tau lagi pasal bali please.

    ReplyDelete
  3. bestlah company cam uols ni
    siap g bw trip g bali bagai
    company iols...sedihhhhhhhhhhhhh uols huhuhu
    ada sourvenir tuk k.el x hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehee... alhamdulillah kak el... bukan selalu pon ada cm ni kak.
      5 tahun sekali.. :)

      Delete
  4. pptlah sunyi..g bercuti rupanya..nak ole2..hihik

    ReplyDelete
  5. bestnya..dah smpai bali..cepat2 update cerita...:)

    ReplyDelete
  6. untung sangat lieya oi... terbaik la.. cm nie Fiza pun nak join company yg bw jln2 cm nie.. kje jer bosan jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pon 1st time selepas 5 tahun lah fiza,. hehehe :) lepas ni tak tau la ada lagi ke x macam ni

      Delete
  7. selamat kembali..untung badan, dik oii...bos bawa jenjalan gi bali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak.. di beri peluang melihat kebesaran Allah :)

      Delete
  8. Replies
    1. nti ajk abg kak pi bulan madu sana .. :)

      Delete
  9. org jauh dah balik..mesti lah rindu.
    JM teropong cari which one lieya..bila tgk 2 org je yg bertudung so leh kenal leww
    Best ek..jgn lelama...cepat update..coz JM pun belum jejak kaki ke sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jm belom pernah pergi lagi ? kena pergi la one day sebab sini best... :) cuma yang susah tu nak cari tempat sembahyang la.. kalao ada pon memang tak menepati kehendak kita

      Delete
  10. salam. sikit pun tak rindu hahahhaa :D gambar satu saja ke? nak tengok gambar yang lain hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe,.. sampai hati.. gambar lain kena tunggu dulu sebab banyak kat kamera kawan,., stay tune :)

      Delete
  11. untungnya lieya..mcm seronok ni tak pernah lgi pi cna

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok.... nanti pegi honeymoon sana yeeee

      Delete
  12. Bestnyaaa... selamat kembali Lieya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ida,,, :) alhamdulillah memang best sangat :)

      Delete
  13. Alhamdulillah.. mesti best kn pergi sana :)

    ReplyDelete
  14. welcome back kak! hahaha...how's our date this incoming Sunday..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. date kita jadi!!! jumpa ahad niii yeee ^_^

      Delete
    2. Okay..see ya! Hehehe..InsyaAllah :)

      Delete
    3. vee! beli flight tiket ke malaysia cepat ^_^

      Delete
  15. Semalam terfikir juga, kenapa rasa macam lama tak singgah blog kak lieya. Rupanya memang kak lieya sunyi sekejap sebab pergi jalan2 ya! Bestnya! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheeee.. ada gak yang perasan akak tak dak yeee.. hikhikhik.. nanti bila2 niena pergi la jalan2 bali yer ..

      Delete
  16. kak lieya !! hana dah tukar link tw. sorii sangat. nanti dekat blog list kak lieya tukar ea? rindu. :( :(

    #klik ASHA HANA :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. hana ! miss u too! jumpa ahad ni kita pelok sakan ehhh kihkihkih... :) kak dah update bloglist tu

      Delete
    2. terima kasih kak lieya utk hr nie. appreciate. love u :)

      Delete
  17. cepat update kak,tak sabar nak bace!hehee
    >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabaq ye mirza .. kak still dok tggu gmbaq dari kawan kak :)

      Delete
  18. AAAAAAAAAA
    tunggu je ni tau hihihihihi
    amboiiii :P
    hihihih cant wait kak lieya!! <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) tunggu jangan tak tunggu ,... kak pon tengah tunggu gambaq dr kawan. gambaq yang ada kat kak tu sikit sgt :)

      Delete
  19. Welcome back!! Happy you're back tp sedih & jello cos akak nak jumpa ngan kak sally ahad ni :'((((((((

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) dtg la sini vee. boleh la jumpa dengan sally

      Delete
  20. sangat beruntung dapat bos & company macam ni..sangat jeles..
    cepat update ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5tahun sekali mar.. :) insyaAllah tak lama lagiii. tunggu

      Delete
  21. Waaaa.. best nyer dia dapat pi Bali.. alhamdulillah rezeki murah.. :D
    untung dapat bos ang company baik hati mcm ni.. baru lah boleh buat kerja dengan baik.. kan? :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart