Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 14 February 2014

HOLIDAY GIVEAWAY BY SALLY SAMSAIMAN

Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

Jawapan : Korea !

19 comments:

  1. gud luck!
    nk g join jgkla! hhehe :)

    ReplyDelete
  2. Heeeeeeee xD
    Qilah pun join gak hikhik

    ReplyDelete
  3. Good luck Lieya & Happy weekend too!!!

    ReplyDelete
  4. gudlcuk kak! saya pun join jugak :D

    ReplyDelete
  5. Tak sempat join :( Baru tengok entry ni!! Huhuhuuhuhuhuhuh.. Inilah akibat kurang bw :'(

    ReplyDelete
  6. tak sempat join la.. baru dapat online.. huhuhu..
    apa2 pun gud luck kak lieya.. :D

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya lieya... >_< Fiza pun join jugak...

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen sama..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
    good luck and happy blogging ye..

    ReplyDelete
  9. Zara dtg singgah sni.. ^^ ada join tp xda rezeki.. hehe. Zara pon jawab korea.. hoho

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart