Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 24 February 2014

KERANA DAGING SALAI ^_^

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo pretty people.........
Sabtu lepas tanpa di rancang adik aku ajak pergi makan kenduri.
Aku kalao bab kenuri memang no 1 la.
Majlis kenduri ni adalah perkahwinan abang kepada boyfriend kawan adik aku...
Kami pergi berenam dan majlis tersebut di adakan di Dewan dekat Menara Lembaga Pertubuhan Peladang.

Anih , aku dan Adaa... Adaa tak cukup tidow nampak nya.. ^_^


Aku , Adaa dan Erna.. dua ni kawan Anih la..


Lepas makan bergambaq dulu..........

Menempek jugak aku pon buat-buat tak sedaq diri kata dah tua kerepot.. 
Yang free hair tu lah ajak kami mai makan .. ni majlis perkahwinan abg bf dia la

Ni lah nasik nya.. ada lauk ayam , daging salai , dalca

Sedang enak menjamu selera



Pengantin nun jauh di sana :)

Aku dan Diana .........

Eh kenapa kerana Daging salai tajuk nya.......... Malam tu semua cirit birit...
Bayang kan memulas perut termasuk yang mengajak pergi kenduri tu jugak....
Sakit gila perut mujur la lepas dah telan sebungkus pil Chi Kit teck aun terus lega..
Nasib baik........... ^_^



20 comments:

  1. bila lepas pergi kenduri kena cherry berry yang tak berapa nak seronok tu...

    ReplyDelete
  2. tu yang tak best tu..nampak makanan sedap..

    ReplyDelete
  3. alamak sepoil la camtu lieya..
    dah kena cirit memang tak selesa..asyik dok berebut toilet la pulak pastu yer??

    ReplyDelete
  4. Biasa la ..kalau makan kat kenduri selalu jer ada yg sakit perut..suami akak perut dia slalu tak tahan makan lauk kenduri..nak2 kalau lauk daging..mesti sakit perut..:)
    #cantik pulak akak tengok kaler lipstik kat bibir Lieya.#

    ReplyDelete
  5. sedap tu daging salai.. tapi tang ceri beri tu yg ta syok tu.. Huhu..

    ReplyDelete
  6. Panas kena pulak dengan pedas tambah2 minum air ais...terbaik menggodak dalam perut tu.

    ReplyDelete
  7. First time tengok daging salai hidang kat kenduri kawen :)

    ReplyDelete
  8. ayu2 semuanya ya lieya..seronok dpt makan free

    ReplyDelete
  9. omg daging salai lah paling meletops aaaaaaaaaaaaaaaaaa
    nak gakkk ish kak lieya ni hihihii.
    Btw, kenapa kak lieya mmg comel eh hihihi.
    Nak pakai shawl cemtu gak kak T_T
    ajar qila pls hiks

    ReplyDelete
  10. alahai,tak best plak sakit perut,
    btw,semua lawa2 le di sinun..hee ^_^

    ReplyDelete
  11. comel2 awek dlm gambar.. hehe.. lar.. sakit perut ke.. adoi..

    ReplyDelete
  12. Lorrr baru nk tgk gambar pengantin heee
    Itu yg malas nk g kenduri tu sbb pernah dgr gak mkn nasik kenduri pastu cirit pernah kena pada adik sendiri time jem di highway merah muka menahan cari r & r

    ReplyDelete
  13. biasanya kalau pi kenduri kawin, bergambar dgn pegantin mesti sikit ja.. silap2 ambik gmbr dgn pengantin pn tak dak hahahhaha yang penting gambar sendiri pasti ada kan Lieya.. (psstt ckp atas dasar pengalaman sendiri ni) hehehhee
    aishh tp kalau dah smpai sakit perut tu sure something wrong with the daging salai..

    ReplyDelete
  14. daging salai tu lau masak lomak woiiiiiiiiii heaven woiiiiiiii hahaha
    ayu2 je uols kan

    ReplyDelete
  15. menu tu dah nampak sedap.. tapi kalau kena cirit birit memang rasa tak selesa..
    p.s: url blog akak sudah bertukar www.mizzaiza.com .. mohon lieya update dalam bloglist sebab kalau akak publish entri baru selalu tak update di bloglist kawan-kawan.. hehe.. terima kasih lieya..

    ReplyDelete
  16. Alamak kena ceri beri ek..xbest kan xmcm tue.. katering mana la tue.. opsss.. =D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart