Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 20 February 2014

LINKUS LOZENGES MINI PERISA CERI

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people........ ^_^
Petang-petang macam ni mula lah malas kan, maklum lah dah nak sampai masa untuk balik...
Anyway nak share sikit dengan hampa semua ...
Ini sejenis gula-gula batok yang aku guna time aku batok tempoh hari.
Walaupon bukan lah dapat heal batok sepenuh nya tapi boleh memberikan
kelegaan sementara pada tekak kita so memang aku syorkan sangat hampa guna ni

Ada pelbagai perisa . yang ni ceri.
Kalau tak salah la kan stoberi dan anggor pon ada jugak....

Ni bentuk dia besaq gak la. Kalao hampa kulum yang ni dalam masa sejam atau dua jam
tu hampa punya ohok ohok tu berkurangan la sikit...
Beli kat mana ??? Farmasi la of course. tempat lain aku tak pasti...
Ok bye ^_^

15 comments:

  1. tak pernah tgk pulak..sllu btuk mkn strepsil jelh..

    ReplyDelete
  2. mcm gula2 kan.. tak pernah cube brand nie.. selalu kalau sakit tekak makan strepsils...

    ReplyDelete
  3. yus pun tak pernah dengar. hehe.. mcm best je perisa ceriii !! :DD

    ReplyDelete
  4. cam gula2 je..yummy2 je tgok..hehee

    ReplyDelete
  5. macam selalu dapat kalo g klinik..cuma beza, klinik takde bg sekotak

    ReplyDelete
  6. memang tengah batuk pun ni lieya, ok akak nak pergi carilah, makan strepsils tak jalan...

    ReplyDelete
  7. Ada yg perisa rona ijau tuu.. xsodap ! ~~ tp bkesan laa.. hehe

    ReplyDelete
  8. Ni product siapa ye? Nama tu unik. Linkus.. Hihikk.

    ReplyDelete
  9. sebiji mcm ubat tongsel yg lya makan nie :)

    ReplyDelete
  10. Selalu makan strepsil hehe tp nie pun bole try nie^^

    ReplyDelete
  11. First time dengar...kak ina selalu makan cap kelapa laut :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart