Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 10 February 2014

LUNCH DI RUMAH BESH FRIEND, ADLINA IBRAHIM

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people...
Dah petang baru nak update kan ? Busy hari ni.. cewah busy la sangat kan.
Bos ada dan-dan jadi busy nooo.. tapi memang la ada ja kerja nak di buat.
cuma bila boss ada , memang tak leh nak menyelam sambil minum ayaq.
Weekend Sabtu dan Ahad memang terisi.
Sebelom bercerita kejadian pada hari Ahad elok lah kalau kita cerita kejadian
hari Sabtu dulu lah ye.... Ikut turutan hikhik....
Jadi alkisah sabtu lepaih aku dengan Diana berjanji dengan seorang kawan iaitu Adlina.
Tedia letak nama dia yang betol hikhik... Padahal seumoq hidup tak pernah pon panggil
dengan dengan nama tu... Ringkas cerita nama glemer kawan aku ni Cek..
Kenal dengan dia dah lama dah since 18 years old masa study kat PKB dulu....
Dia ni orang Kelantan jugak yeeeee... kawan-kawan aku memang kebanyakannya
orang Kelantan sebab study dulu la.. even dah pindah Polimas kat Jitra pon,
tetap geng dengan sek Kelate jugak... ^_^Btw , kawan aku neh adalah salah sorang silent reader blog aku.
Kalao aku tak update dia mula lah tanya hehehehe,, ^_^

Jom lah tengok gambaq dulu... ^_^

Bertiga .... ^_^ Me , Cek dan Diana 

Me and Cek... ^_^

Diana dan Cek dulu kat Poli sebilik. kami semua selalu
pi lepak kat bilik depa berdua ni lahh

Ikan bawal ni..

Udang masak lemak

Ayam goreng

Sayur goreng 

Sambal udang...

Nah amek hang ! Sampai 5 jenis di sediakan untuk kami..
Ada 1 lagi desert aku lupa nak snap pic.
Apa-apa pon thank you so much la sebab sudi masak untuk kami berdua..
Next time boleh datang lagiii.. ^_^ 
So siapa mangsa masak memasak di hujung minggu yang seterus nya???
Tungguuuuuuuu ^_^ Until then...
Have a nice day everyone!

8 comments:

  1. semua nya sedap2!
    kenyag la merasa semua tu..hehee
    best2 ^ ^

    ReplyDelete
  2. wah semua nampak sedap..untung lieya dpt kawan pandai masak :-)

    ReplyDelete
  3. Ya allah kecur liur hikhik <33333

    ReplyDelete
  4. meriah betul lauk pauk tu semua

    ReplyDelete
  5. erkkk nama penuh tuh hahhahha. x sempat nk buat pose menarik. tukang amik gmbq x dak. hahaha
    tq ya and diana sudi mai umah aku .
    nti nak mai lgi habaqqq tau.

    ReplyDelete
  6. perghh kenduri ke ape ni hahaha
    mek dan diana tu muka diorg tu seiras le bila tgk

    ReplyDelete
  7. banyak betul lauk..
    best nye jalan2 jumpe kawan..pastu bawak perut je..hehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart