Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 22 February 2014

NYX ROUND LIPSTICK HAUTE MELON REVIEW AND SWATCH

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people..... ^_^
NYX LIPSTICK lagi dan kali ini HAUTE MELON....
Sangat berbeza dari warna yang selalu aku pilih ....
yang ni oren ye kawan-kawan..... saja bertukaq angin sekali sekala...
Takkan hari-hari nak pakai warna pink purplish kan .. 

Ni ha rupa paras yang jelita tu..... ^_^

Yang ni lagi jelita , kembang semangkuk... kikikiki.... ^_^
Sebab pakai oren boleh lah pakai lipstick oren.. 
Kalao pakai biru tetiba lipstick oren memang colour blocking habes la... ^_^

Ok ... bye kawan-kawan ...
Selamat berhujung minggu dan selamat hari sabtu........

P.s : auto publish.. tuan belog sedang berfoya-foya entah di mana ^_^

25 comments:

  1. nyx ni jenis yg x kering ke lieya

    ReplyDelete
    Replies
    1. xkering sangat dan tak lembap sngt. sedang2 ja kak el tapi cantik la ^_^

      Delete
  2. cantik jugak kaler oren ni..tapi kaksura tak pernah pakai..tengok Lieya pakai elok jer:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. saya pon kalao pakai tudung oren ja kak . kalo x memang xpakai pon.. ^_^

      Delete
  3. Kata lieya jual? Nape x promote dik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kak saya jual main2 ja kak bukan serius pon.. hehehee. kalao ada nak saya on je lah . gtu je kak. lagipon xda ready stock ponn. kalao nak kena pre order tggu seminggu sbb order direct terus dari us

      Delete
  4. Comelnya..cantik color dia Lieya...salam hujung minggu ya!!!

    ReplyDelete
  5. pakai je warna pe pun mesti nampak ceria..hhuuh..JM tak sesuai pakau lipstic..nanti warna jadi tak cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lah JM. try yang light dulu pastu baru cari kaler yang lebih menyerlah

      Delete
  6. selamat berpoya-poya kak lieya..
    cantik kaler tu tapi anne x pkai lipstick.. tunggu dah keja kot.. kekeke~

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ja anne start dari lani slow2 hikhik. kalao keja lagi mengancam la

      Delete
  7. miza pun memang suka lipstick oren,,
    nampak comei..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm adik kak la miza suka sangat kaler oren

      Delete
  8. akak!!! seriusly warna ni cantik ok!! nakkkk!! akak beli kat mana??????

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalao nak beli dgn kak pon leh hehehe :)

      Delete
    2. seriusss??? akak jual berapa..fb akak nama apa? akak add la fb aya..kat blog ada linkk..hiiii

      Delete
  9. Cantik la! Cun dengan akak.. Ingatkan oren mcm mana td, padahal light je. Nice :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaler dia nak kata light sgt pon x jugak ... sebab pakai tudung oren tu yg masuk :)

      Delete
  10. jeles ! kan bgus bibir hana tak ada rekahan. jeles. huhu :(

    #cantik kakak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba la dulu hana mana tau lepas dh pakai terus ja ok :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart