Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 19 February 2014

NYX ROUND LIPSTICK HOT PINK REVIEW AND SWATCH

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world...
Bertemu kita lagi dalam entry review dan kali ni lipstick puloks. 
Lipstick kali ni adalah NYX ROUND LIPSTICK IN HOT PINK

Ni kaler dia ... tapi macam tak berapa nak tepat . 
actually warna yang sebeno nya adalah pink purplish ..
Tapi tak tau kenapa jadi macam merah plak dalam gambo


Di mulut macam ni, boleh di katakan tepat ..
Suke sangat kaler ni sebab comel dan sangat-sangat purplish pink...
Sorry asyik dok tayang muka ja dua tiga hari ni ..
Dah nak suruh sapa lagi nak jadi model kalao bukan diri seniri... kihkihkih...
Ok la bye semua.. ^_^

P.s : Lipstick ni harga dia RM 15 kalo beli dengan saya 
Kalao kat Sephora RM19.
Tempat lain tak pasti ada juai tak .....

18 comments:

  1. fizi npak pink purplish.. je..ehhehe btw, warna tu sesuai dgn akak, bt sekali sekala tukar warna lain ok juga..:) try la kak

    ReplyDelete
  2. warna yang cantik..harga pon berbaloi..

    ReplyDelete
  3. Cantik. Suit u ;)
    Belum pernah pakai yang warna terang2 mcm ni. Selalu pakai lipgloss yang akan fade warna di tghhari.

    ReplyDelete
  4. cantik warnanya lieya..org kulit putih sesuai

    ReplyDelete
  5. cantik lah color nya tapi syg JM tak pakai lipstick huhuh

    ReplyDelete
  6. wah...lieya jual lipstik plak ye....

    ReplyDelete
  7. pink betui.. last week pun fiza beli lipstick caler ala2 cm nie...

    ReplyDelete
  8. nice colour lieya, what are other colours available?

    ReplyDelete
  9. cantik cantik :) sesuai dengan akk :)

    ReplyDelete
  10. Kena dgn warna kulit Lieya.. Mana review lipstick yg lieya jual? Bawak mai lah nak tgk kaler2 lain.. Nak jg order..

    ReplyDelete
  11. adeh! sally tak reti nak pakai laa..hahaha :D

    ReplyDelete
  12. ntilah k.el dah beranak nti boleh lah nak try nyx ni
    ramai gak yg dah pakai lipstik ni

    ReplyDelete
  13. Zara xpndai pkkai lipsticks. . Besa pkai lipbump.. hehe.

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart