Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 12 February 2014

PENANG KUEY TEOW GORENG AT GIANT STADIUM MELAWATI SHAH ALAM

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people.
Petang semalam , lepas balik kerja hajat nak pergi pos barang.
Sampai ja kat Giant , post ofis dah pon tutup...
So apa lagi isi perut dulu lah sebelom shopping sikit barang dapoq... 

 Teringat satu gerai ni yang ramai sangat orang so amek keputusan nak cuba lah..
Lama jugak menunggu akhirnya dapat....
Tada ! ini lah dia... rasa .... SEDAP! patut rami orang...
Macam Char Kotiau tapi tak basah la.... next time leh makan lagi..
Tapi tak leh selalu sebab mahallll.. hihihi.. berapa mahal tu .?
RM5.30 kikiki.. yelah dah kalau kotiau yang belom goreng tu RM1.50 sebungkus
jadi mahal lah tu kikiki... Hampa penah dak makan ?

(autopost)


7 comments:

  1. Tak pernah.. And itu mmg mahal! 5.30 you!! Huhu.

    ReplyDelete
  2. apesal mahal sangat..padahal presentation bahan↓3 tak seberapa pun kan..ish² Nasib sedap!

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi la lieya..mcm sdp

    ReplyDelete
  4. pnah g giant tu rasa nya, tp x pnah plak try kuewtiaw dia.. mahal la.. tp kalau btul sedap sgt berbaloi kot..

    ReplyDelete
  5. hoiii mahalnyeee
    rs k.el masak lg sedap kot kuikuikuikuitat

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart