Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 28 February 2014

Rangkaian internet terbaik di Malaysia.

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Tengok tajuk macam nak cerita pasal Rangkaian Internet Terbaik di Malaysia kan ?
Actually bukan sebenar nya ... hihihihi.....
Nak tanya pendapat kawan-kawan semua la sebab saya nak melanggan internet,
tapi tak tau nak pilih yang mana satu...
Macam di rumah kat Perlis , saya guna TM ..
So bila dah berhijrah ni saya rasa macam malas nak teruskan dengan TM ,
sebab leceh dan kena pasang telefon lagi ...
Kalao boleh nak yang boleh di bawa ke mana .....
Contoh macam yang kat bawah ini....

YES !

P1 Wimax

DIGI 

MAXIS 

CELCOM

U MOBILE....

Eh ada lagi tak ? So kawan-kawan guna yang mana ?
Boleh tak bagi testimonial sikit ..... ^_^
Nak tau gak kan yang mana bagus yang mana tak bagus,
Sebab kalao guna internet kat opis ni memang agak terhad ..
Nak blogging pon setakat ala kadar ja... 
Nak tengok cerita Korea apatah lagi........

**Jangan lupa tinggal kan komen **



18 comments:

  1. akak gunakan yang porta wifi jer so far bagi akaklah tak ada masalah dengan celcom...

    ReplyDelete
  2. Skrg akak guna YES.. so far mmg terbaik..tgk video tak buffering langsung.. modem dia pun kecik jer boleh letak dalam handbag.. =D

    ReplyDelete
  3. Jangan sesekali guna P1 Wimax . Dah ramai kena tipu .

    ReplyDelete
  4. lya guna digi bb je lieya ehehe..jarang juga guna kat umah je ehehe.byk guna wifi kat opis je

    ReplyDelete
  5. sy pakai p1. Mula2 pakai ok line laju tapi masuk sem dua sikit2 dia slow lepas tu sekarang xdapat langsung. Bayar mcm biasa tapi xdpt pakai. kawan2 yg nak pakai p1 pun anis xkasik. terasa siot kena tipu.

    ReplyDelete
  6. saya pakai digi internet. setiap kali balik kampung mesti bawak digi tu. boleh search internet :D

    ReplyDelete
  7. saya lg best..guna BB celcom 1malaysia, rm25 sebulan tu..jarang on9..kalau enset kai yes rm38/month

    ReplyDelete
  8. acik guna celcom saje ^_^ semua celcom

    ReplyDelete
  9. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  10. rasanya digi kot..ramai orang kata ok..

    ReplyDelete
  11. better choose YES.. modem kecik..comel jer..

    ReplyDelete
  12. Salam sabtu lieya..Kita guna TM & Maxis..so far ok aje lieya..

    ReplyDelete
  13. kakak farah guna yes. tapi tak tau lah bagi dia okay ke tak. harotu farah ada guna, dia punya loading okay. pastu kalau sebulan kena bayar lebih kurang RM60 ke RM80 macam tu lah. depends lah berapa lama and berapa banyak kali guna.

    ReplyDelete
  14. Better choose YES kak lieya. Jangan guna P1 Wimax. Ramai dah kene tipu :(

    ReplyDelete
  15. jgn la p1 kak.. kena tipu kan.. guna yes.. yes akn cek kwsn kita tggl coverage ok ke x..

    ReplyDelete
  16. Guna Digi lah best.. laju je.. :)

    ReplyDelete
  17. mula2 lieya semak kawasan dulu.. kalau suggest pun takut jugak kat area tu kureng laju kan... Fiza guna P1 Wimax.. Alhamdulillah, takde masalah.. slow pun pd hari minggu.. tu mungkin perkara biasa..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart