Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 27 February 2014

SANTAI PETANG DI TASIK TITIWANGSA

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world....
Ini cerita Ahad lepas .... Aku , Diana, Adik aku dan kawan-kawan dia mai kat sini...
Ramai gila orang kat sini sampai tak dak tempat nak parking..
Last-last letak ja kereta tu dekat dengan umah orang kat lorong taman perumahan tu.
Masa ni dah pon pukul 6 petang pasal tu lah ramai gila orang dok beriadah.

 View tasik dengan ayaq pancut dia.... :) Ada nampak KLCC dan KL Tower 
di kejauhan ....

See... Ramai gila kan orang-orang dia....

Ada dok buat taichi jugak kat sini..........

Bebudak ni jalan laju ... Sat ja depa menikus

Di sebalik air terjun tu ada istana budaya.

Ni kami berjalan nak pi cari makanan ... Rojak dan bebola.

Macam biasa si debab dan si kurus.... :)

Depa main bola dalam ayaq ....

Tengok ! Ramai gila orang............

Eh ada kura-kura la... Shomel kura-kura niii

Penat gila nak habaq kat hampa jalan kat sini sebab kawasan dia sangat lah luas ... ^_^
Orang pon ramai.. Satu ja kekurangan yang aku nampak kat sini..
Depa macam tak berapa nak jaga sangat tempat ni... Means tak da maintenance .
Tempat yang memang sedia ramai kalau depa buat bagi cantik lagi sure lagi ramai orang mai...

Itu saja celoteh utk kali ini............
Adios Asbestos Amigos

17 comments:

  1. kura2 tu teringat pulak cerita cinta si kura2...he he he...

    ReplyDelete
  2. sayangkan kalau kalau tmpt jadi kunjungan org ramai tak dijaga...satu kerugian

    ReplyDelete
  3. syg lau cepat yg org ramai x begitu dijaga
    kena pi habaq kat maintenance lah haha

    ReplyDelete
  4. weekend mmg ramai gila org kat sana.. kalau nak best pi pagi2 Lieya.. sejokkk ;)

    ReplyDelete
  5. tempat joging tetiap petang...skang dah pindah...rindu lak nk g sini

    ReplyDelete
  6. Memang bagus untuk beriadah pepagi buta...tapi kalau dah ramai sangat..pening kepala tengok orang

    ReplyDelete
  7. seronok pergi tempat camni..tapi kalau dah ramai sangat ..fenin jugak..:)

    ReplyDelete
  8. sayang juga kalau takde maintainence yang jaga.. best dapat santai di hujung minggu kat tempat macam tu..

    ReplyDelete
  9. Pi kat tengah nu dak tempat budak2 dok main? Akak dulu kalau kena kerha weekend hangkut semua rakyat jelata lepas kerja lepak kat Tasik Titiwangsa.

    ReplyDelete
  10. rindunya tempat ni..dulu masa study kt KL selalu p jog kat sini..huhu

    ReplyDelete
  11. ramainya orang..comel kura-kura tu :)

    ReplyDelete
  12. ramai oroang..best jalan2 di tasik ^_^

    ReplyDelete
  13. Bestnya. Jarang saya gi riadah sana. Walaupun takde la jauh sangat dari rumah. Cuma mesti traffic jam petang2. Huhu.

    ReplyDelete
  14. dah lama tak gi sini..thanks lieya for the latest pictures..

    ReplyDelete
  15. Bestnyaaaaaaaaaaaa
    qila dah lama gila tak gi sini hihihih <33333

    ReplyDelete
  16. port lepak masa Fiza duk area sentul dulu.. sekarang dah ssh nak pergi sbb jauh...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart