Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 5 March 2014

CEK NUFFNANG !

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people all accross the country.....
Happy nyer tiba-tiba terima satu email ni dari HSBC..
Kalao sebut bank HSBC mesti semua orang tahu kan... hikhik....
Semesti nya Nuffnang lah... !~!


Akhirnya dapat jugak duit hasil berblog buat julung-julung kali nya...
Actually hujung bulan December dah pon cashout tapi kena reject !
Sebab nya ejaan Binti tu aku pi buat shortform "bt" sahaja..
pastu ujung bulan January aku cuba sekali lagi dan alert untuk letak BINTI...
Dan ini lah hasil nya......... Thanx Nuffnang.....
Buat pembakaq semangat utk aku terus berbelog dan berkongsi suka duka bersama
dengan kalian semua........... Bye!_!

P.s : Tak sabaq nak balik kg ambil cek ni!

25 comments:

  1. tahniah lieya rezki blh la buat blnja ihihihi...

    ReplyDelete
  2. ehem..ehem...belanja la barang sekali dua :D

    ReplyDelete
  3. tahniah lieya..alhamdulillha..:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. tahniah lieya.. semoga terus murah rezeki lieya.. sekarang ni nuff yang muncul semua burung biru.. akak klik-klik tabung budak lapar..

    ReplyDelete
  5. Tahniah Lieya...tu nak buat beli apa?

    Barang dah sampai naaaa...terima kasih. Berebut anak2 nak jugak...ahahhaa... Comey suka kaler biru.

    ReplyDelete
  6. tahniah Lieya...boleh la blanja akak..hehe:)

    ReplyDelete
  7. seronoknya kan akak,
    berbaloi-bali..hehee

    ReplyDelete
  8. haaa jgn lupa pada mak buyung ni
    lipstik nyx satu tuk k.el ok boleh takkkkkkkkkkkkkkkkkk hahahahahaha
    k.el x cashout pun lagi..tgu duit tu bertingkek2 rs dah boleh pergi oversea ngan duit tu baru cashout kahkahkah jenuh tgu adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    tp mmg hati tu cam nak je cashout taw
    tp dok tahannn..dok sabaqqqqq ekekekeke
    bestkan berblog...ngan berblog pun dpt duit free hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak el nak lipstick nyx yang mna satu ? hikhik.... nanti la saya bagi hadiah kat kak el..
      tu la ingat nak tunggu bertingket2 gak tapi tgn tetiba ja gatai tgn pi cashout .. hikhik....

      Delete
  9. Untung eh org yg letak nuffnag Kat blog Ni, boleh dpt duit. Saya teringin nak nk letak nuff ni Kat blog, tapi x reti nak cashout duit T-T kayalah kak lieya. Hehe

    ReplyDelete
  10. Ok jgn lupa hakak yer.. Belanja hakak teh tarik tau hehe

    ReplyDelete
  11. syabas lieya, seronok dengar. kita dah selamat ke handphone duit tu

    ReplyDelete
  12. Tahniah Lieya..kita punya pun kena reject..he..he..malas nak resubmit coz lamaa sangatlah dia ambil masa nak process tak macam 8share cepat..

    ReplyDelete
  13. Bestnya jm dh cashout tapi x dpt2 lagi. Best kan menulis je dpt duit alhamdulillah rezeki tues

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..tahniah akak!

    lama xjenguk akak,harap akak sihatje...huuuu

    ReplyDelete
  15. Ajar la sket.. bagi tips macam mana nak dapatkan nuffnang penuh mcm lieya huhuuu..

    ReplyDelete
  16. Tahniah ye.. :) akak pon menunggu nak cashout nih.
    Akak tambah tabungan lieya ye :)

    ReplyDelete
  17. tahniahhhh...bolh lar belanja..^^

    ReplyDelete
  18. tahniah.. hasil berblogging.. berbaloi jugak kan..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart