Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 8 March 2014

KOREAN DRAMA : MISS KOREA EPISODE 16 FREE DOWNLOAD



DOWNLOAD NOW !!!
EPISODE 16
CLICK HERE FOR ENGLISH SUBTITLE

Direction :
1. Download raw video
2. Download subtittle.
3. Put both file in 1 folder
4. Rename subtittle file same as video file.
5. Watch your drama at your comfort!
Enjoy !

p.S : Every time u see the adfly just click SKIP ADS ^_^ .
Sometimes the advertisement just popping out everywhere.. Just close it .
And try clicking the link again .
Please be patient and understand the the person who upload the video.
They need those ads to provide us with all our favourite drama ... :)

5 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Sama je ayat si taufik ni komen d setiap blog hikss
    Lieyaaaaa jm ni jenis x sabarsbb tu klau nk tgk mesti minta dari kwn dia rajin :-)Sa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tu lah JM..dah berkali tulis ayat yg sama. lotih den baca :) hehehe kalao ada yg dh donload kan tu lagi best la kan. xyah susah2

      Delete
  3. hi hi hi hi...lma tak singgah sini..ehehehe :) dah lama lah tak melayan korea..bukan korea je citer lain pon tak terlayan..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tu la lama xnmpak.. :) busy sungguh org sana

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart