Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 1 May 2014

Beli Watch Malaysia Secara Online..

Assalamualaikum......
Anyeonghaseyo beautiful people........ ^_^
Eh hensem dak So Ji Sub oppa kiter ?????
Lagi handsome bila dia pakai jam kan ???

Ada ka orang yang tak suka pakai jam kat dunia ni ??
Of Course lah ada tapi tak semua kan yang pasti nya ramai yang suka ....
Pernah tak hampa terfikir , jam sebenarnya melambangkan diri dan personaliti seseorang ?
Bukan itu saja , jam yang kita pakai juga memperlihatkan sisi gaya kehidupan 
dan juga citarasa dan kemampuan seseorang dalam bergaya..
Contoh nya orang tak berada takkan nak pakai jam berjenama kan ?
Asal boleh tengok waktu sudah memadai kan ..

Kebiasaan nya pakaian seseorang seringkali di padankan dengan item lain 
bagi mencipta persalinan yang menarik untuk digayakan.
Sebagai contoh , selain baju kita perlukan seluar, jeans, blazer, jacket, kasut,
shawl dan pelbagai barang lain untuk memperlihatkan sesuatu gaya penampilan...
Macam cik abang kita kat atas ni lah....
Dengan kemeja siap pakai necktie di serikan lagi dengan jam tangan .
Kita tengok pon rasa tergoda ^_^

Selain pakaian aksesori turut memainkan peranan yang sangat penting dalam fesyen.
Antara aksesori yang sering menjadi pilihan buat lelaki dan wanita 
ialah jam tangan.
Jam tangan boleh di dapati dalam pelbagai jenis, rekaan, warna dan saiz
untuk kegunaan yang sama iaitu mengetahui masa.
Jika dahulu jam tangan hanya dianggap sebagai aksesori yang biasa,
namun kini ianya di kenali sebagai aksesori yang sangat penting
untuk membuat penampilan seseorang kelihatan lebih bergaya .
Macam abang kita yang no 2 kat atas ni... 
Selain gelang tangan , jam membuat kan beliau kelihatan lebih bergaya .


Dalam masa yang sama, jam juga dianggap sebagai pengukur status seseorang.
Bagi mereka yang mampu, jam mewah lah yang menjadi pilihan mereka.
Bagi lelaki , jam tangan dengan rekaan terbaru yang moden dan stylish mampu 
membantu mereka dalam menonjolkan sisi maskulin dan gaya yang lebih urban.
Kini bukan hanya kat kedai ja kita boleh beli jam.
Online pon boleh .. ^_^ Kat mana lagi kalau bukan di watches Malaysia .
Watches Malaysia dari ZALORA  menawarkan pelbagai jenis jenama dengan harga yang berpatutan,
dari semurah RM29 sehingga ke harga yang lebih mahal.
Seperti yang semua sedia maklum ZALORA sememangnya website online yang
boleh di percayai dan kualiti barangan nya amat lah baik sekali di samping 
servis nya yang sangat memuaskan hati pelanggan 
Nak tengok jam pilihan Liya ???


Yang ni bercorak ... sangat santai .

Yang ni macam seluar jean punya corak. cantik!

Yang ni! Oh my sangat-sangat teruja untuk membeli...

Anda pulak macam mana ? 
Cepat-cepat ke website ZALORA dan pilih watch Malaysia kegemaran anda !
Ok semua .. bye!!!













18 comments:

  1. cantik jam yang first tu lieya..

    ReplyDelete
  2. dulu lya suka pakai jam..tpi selalu lengan berbelang trus tak pakai dah sampai skrg..dah bertahun tak bli jam :)

    ReplyDelete
  3. okay, sally nak g pilih..babai..hihi

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum leya..lama x snggh sini..klu sy mau org yg pkai jam tu bleh?hehe

    ReplyDelete
  5. yg 1st tu cantek
    k.el sejak hilang jam pemberian ms hantaran kawin terus x pakai jam dah haha

    ReplyDelete
  6. arrgghh dengan sepasang jam kat tangan lelaki kita boleh nampak taste seseorang tu..
    kalau lelaki pakai jam mmg melambangkan keperibadian dia..
    contoh terdekat suami sendiri... jatuh cinta hakak dibuatnya hehe

    ReplyDelete
  7. hensomnya won bin.. tidaakkk... nak beli org boleh.. tak nak beli jam.. haha....

    ReplyDelete
  8. dulu nana tak suka pakai jam...heee....tapi sekarang ni keluar jalan2 mesti nak pakai jam:)

    ReplyDelete
  9. Hihi .. umi suke jam yang kedua tu .. cool je (^_^) ..

    waa nanti update ye citer pasal jam .. best je tgok org beli barang dari zalora ni (^_^)

    ReplyDelete
  10. styloo mailooooo jam2 tu la aihhh....
    hehee!

    ReplyDelete
  11. uiksss... cntik btol jam2 tu.. stylo...

    ReplyDelete
  12. yg biru tu cantik ! biru kan? haha kakak ! sori dah lama tak BW. sedang cari kekuatan dri :'(

    ReplyDelete
  13. Betul tu yg first tu cantik...kuning keemasan...

    ReplyDelete
  14. Wah paid entry by zalora. ..tahniah dik...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart