Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 17 April 2014

Demam Wide Shawl.....

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people.........
Sejak dua menjak ni aku suka sangat pakai  tudung wide shawl...
At first macam rasa pelik sebab muka jadi bulat semacam ja ..
Tapi bila lama-lama pakai rasa syok pulak.......


Ini dekat opis si Gempal


Ini pulak dekat umah :)

Rasa nak beli banyak banyak banyak tudung wide shawl ni...
Hampa , hampa , hampa suka pakai tudang yang mcm na ??

OK bye!!

12 comments:

  1. Ok beli banyak2 lepas tu nnt buat tuto okeh ;)

    ReplyDelete
  2. apa2 yg shawl..k.el mmg suka
    wide shawl mmg sllu dok pakai
    nti pas beranak nak beli byk2 shawl
    nak melaram cam lieya haha

    ReplyDelete
  3. boleh dtg singgah dekat ig liylizboutique utk wide shawl terbaru

    ReplyDelete
  4. tengah musim wide shawl ni gamaknya...he he he..

    ReplyDelete
  5. Nak pakai pun senang kan, mudah nak bentuk. Kalau dihanger tak payah nak iron bagai. Akak suka jugak pakai sebab senang bila pakai helmet hilang bentuk tarik2 je dah ok. Nak belit2 ambik masa sikit tapi kalau dah lama2 tak heran dah, expert maaa...ehehheee...

    ReplyDelete
  6. nana ada dapat satu wide shawl..tp xpndai nk pakai:')

    ReplyDelete
  7. Hikhikhik qila pun suka gilaaaaaaaaaaaaa dekat wide shawl hahahaha.
    Sepp sepp kak lieya hee~

    ReplyDelete
  8. cane kak lieya pakai shawl camtu..lawa la..hehee
    miza pun suka gila pakai wide shawl..cantik kan..
    lagi..senang nak pakai..hehee

    ReplyDelete
  9. Same la akak oi.. Kalau boleh nak buat koleksi wide shawl. Lawa sangat :D

    ReplyDelete
  10. Cantik je lieya pakai nampak bertambah seri :-)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart