Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 3 April 2014

Dinner Treat at Kyochon One Utama

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful ladies and gentlemen..........
Saya pergi try Kyochon Chicken ni sebab terpengaruh dengan +Sally Samsaiman ..
Di sebab kan umah saya dengan One Utama tu boleh di katakan dekat lah jugak,
so apa tunggu lagi, terus ja serbu... !!
Nak jugak kan rasa ayam goreng Korean Style yang selalu dok tengok kat dalam 
drama korea tu ja kan......... :)

Masa kami dok gaya nak masuk kat dalam kedai tu,
tetiba waiter kedai tu bagi kami sample ni....

Satu ayam goreng madu , satu lagi ayam goreng pedas....
Rasa dia , perghhhhh dua-dua memikat hatiiii.. :)

Muka happy saat menanti ketibaan ayam .

Comel tisu dan kata-kata dia .. memang betol pon . sedap tu lain dari yang lain...


Sebab petang, hari kerja pulak.. orang ala kadar je la....
Kalau hari cuti jammed packed dengan manusia.

Meja sebelah ni depa buka kalau betol2 full saja , kalau tak memang depa tak bukak.

Sabaq menanti ketibaan ayam ....

Yay! Honey wing dah sampai.... RM 10.90

Red wing (9.90) .... Pedas sampai nak meletup.....

Ini combo set... RM14.90.

Ini pon combo set jugak , 14.90..
Sal sal strip tu sedap .... Aku dapat sos Jambalaya .. ok . sedap



Sebelom balik bergambo dengan Siwon dulu... :)

Overall memang puas hati makan kat sini sebab sedap.
Cuma ayaq dia macam agak terhad sikit ... Kalau depa tambah jenis-jenis ayaq tu ok gak...
Bye............. :)

13 comments:

  1. alahai sdpnya lieya..nak juga :D

    ReplyDelete
  2. lor patung ke tu kak..hee..patutla sama je dianya gaya:)

    ReplyDelete
  3. SEDAPNYE.. lapar tau liz kat ofis ni

    ReplyDelete
  4. ya Allah.. terliur dibuatnya... punah harapanku untuk diet

    ReplyDelete
  5. wah.. memang nampak sedap tu lieya.. berbunyi perut akak malam-malam ni.. hehe..

    ReplyDelete
  6. juling mata tgk makanan..huhu

    ReplyDelete
  7. ingatkan betul2 siwon tadi kak.. hekhek.. ada beza xkak? yang kfc punya pun, zizie xtry pown.. hehe..

    ReplyDelete
  8. This is new chain retail from Korea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. i think they start operating last year :)

      Delete
  9. mak aiii..sedappp rupa ayam goreng tu,dik..

    ReplyDelete
  10. sekarang orang tak hairan nak bergambar bagai kan.. kalau dulu ye.. ada je mata memandang.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. ayam nie sedap la.. nie yang rasa nak pergi mkn jugak nie.. huhu

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart