Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 29 April 2014

할아버지 사랑해 - Harabeoji Saranghae Lee Soon Jae

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo pretty people .....
Hari ni saya nak kenal kan tok wan kesayangan saya ......
Ni bukan tok wan yang sebenaq ye.. ni tok wan Korea yang saya suka sangat...

Ini gambaq tok wan saya masa muda.....
Boleh tahan handsome dia kan.... hehehe...
Tok wan saya ni di lahirkan pada 10 October 1935 ,
eh sama pulak hari jadi tok wan dengan adik saya , Anis ^_^
So umur tok wan pada tahun ini adalah 79 tahun...
Walaupon dah tua tapi tok wan kita ni masih kuat lagi ..

Ini antara watak-watak yang pernah di lakon kan oleh beliau...
Beliau start berlakon pada tahun 1950an lagi..
Tapi sebab tok wan kita ni tak berapa nak tinggi jadi
agak susah la nak dapat watak-watak utama :)


Tudia smart tok wan kita... Perempuan sebelah tu tak pasti sapa ...
So dari tahun 1950an sampai la sekarang ni banyak sangat drama dan filem 
yang di lakonkan oleh beliau dan nama beliau melonjak naik dengan
kemunculan beliau dalam Sitcom Unstoppable High kick ^_^


Sitcom ini lah yang buat aku tertarik dan jatuh minat dengan beliau..
Watak sebagai datuk dalam keluarga Lee memang mencuit hati.
Di tambah pulak dengan kegarangan nya yang ada kala nya melampau..
Tapi memang best sangat-sangat... ^_^
Ini lah keluarga Lee Soon Jae dalam sitcom Unstoppable High Kick..
Ada sesapa kat sini yang pernah tengok sitcom ni ?
Sila angkat tangan dan kalau belum boleh lah 
Download sitcom Unstoppable High Kick kat SINI

Ok kawan-kawan ... setakat ni ja saya nak cerita tentang datok atau tok wan kegemaran saya...
Until then, have a nice day everyone ..
Bye

8 comments:

  1. wah ini memang betul so into korean ni... hu hu hu....

    ReplyDelete
  2. selalu nampak tok wan kak lieya ni dalam drama2..
    ensem gak masa muda2 dulu.. hihiks~

    ReplyDelete
  3. back to back.. still kacak ;)

    ReplyDelete
  4. JM pun suka sama tok wan ni..masih sihat ye dia..ingat kan Lieya kuarkan entry ni sbb dia dh meninggal..terkezut gak..tak mmg best lah kalau dia berlakon...

    ReplyDelete
  5. hensom betui tok wan lieya.. made in korea tu.. hehe..

    ReplyDelete
  6. apa khabar tokwan akak? baik? ^^
    high kick.. minho tu lelaki yang berlakon dalam jeny and juno kan?
    enshemmm2 diaa.. :DD

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart