Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 28 April 2014

Mushroom Soup!

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people ....
Sapa suka makan mushroom soup , hands up please.... :)


Ni adik aku dan sepupu aku yang buat...
Saja aku curi dari FB dia.... nampak sodap....
Sepupu aku tu dia amek Kulinari kat Kolej Vokasional...
Asal nya nak suruh dia amek Fashion tapi sebab dia letak kulinari no 1,
dia dapat yang tu lah.....
Kalau tak dapat lah aku designer untuk baju pengantin free... hehehhee

Ok lah... bye!_!

15 comments:

  1. sedapnye.. kalau pandai masak pun best jugak..

    ReplyDelete
  2. saya!hehe..suke mushroom soup..tapi xpenah buat sendiri pon..hehe

    ReplyDelete
  3. suka gak tpi tak boleh mkn selalu pandai muak :)

    ReplyDelete
  4. kaksura suka!!...tapi tak pandai buat sendiri..hihi:)

    ReplyDelete
  5. My favorite tu Lieya...Pizza hut punya kita paling suka...

    ReplyDelete
  6. salam. suka suka suka hheee
    menabung libresse 2x :)

    ReplyDelete
  7. wahh my fav ... sedapnya // selalu acik beli yang serbuk tu jer hehehe

    ReplyDelete
  8. Akak suka tapi kat rumah suami tak boleh makan segala itu semua jadi jarang2 dapat makan...:(

    ReplyDelete
  9. dulu kalau tengok mushroom soup je mst pening kepala blom mkn lagi tu.. kalau mkn agaknya trus pitam 4hari hahaha.. tp skrg dah tersuka plak dgn mushroom soup lagi2 dpt mkn yg kat pizza hut pnya.. dapsss

    ReplyDelete
  10. semalam baru lepas makan mushroom soup kat pizza hut.. hehehehe... Ice Princess

    ReplyDelete
  11. apa2 yang berasas cendawan..mmg fizi suka..huhu

    ReplyDelete
  12. pun suka mushroom soup tp x pandai buat sendiri juat beli yg ready made. Untung pe ambik kursus kulinari tu mana tahu one day leh jd chef aminJm

    ReplyDelete
  13. Mushroom soup ? Emm....memang my favorite. Yummy.

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart