Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 4 April 2014

Nak kawen tu kawen ja lah nak contact buat apa lagi ????

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people .....
You are living your life at your very best when suddenly u received a message from
someone u had known from the past.........
Your ex.... Ex ni bukan just ex boyfriend ja tapi ex crush jugak...
someone yang kita pernah cinta pernah sayang suatu ketika dulu....
So u will be wondering why this person contact you out of the blue,
but then u discover he will get married next month!


Apa point dia untuk hubungi anda ?
Adakah sebab lepas ni dia dah tak leh berhubung dengan anda lagi ?
Memang orang lelaki macam ni ye ? Speechless gak kadang-kadang..
Nak kawen tu kawen je lah , tak yah nak bermessage bertanya kabar dah..
Eh emo plak ! Hiks... Pernah tak terjadi kepada anda ?
Atau pernah tak anda sendiri yang buat macam ni ?

31 comments:

  1. menyampahnya prangai gitu.
    da over kan habis dahla.. nak test market la tuh
    nak tngk org tu sayang lagi kat dia ke dak..
    hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasai.. tarikh pon dekat sangat dh kan kalo msg pon xjadi apa jugak .. takkan tb2 nak cancel plop.

      Delete
  2. Aduhaii... Ada jugak spesis gini noh kak. Apa punya perangai tak tau. Mungkin saja nak kasi kita sakit hati kot kak.. Haih, saya pun meluat kalau jadi kat saya.. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa nya bukan kes nak bagi sakit hati sangat pon . mcm dia nak isi masa yg terluang tu sepenuh nya sebelom menjadi suami :)

      Delete
  3. brrr... dah kenapa dgn dia.. nak kawen tu kawen jelahhh.. perlu ke invite akak skli.. brr *emo tetiba. tak patut langsung dia buat mcm tu. or dia cuba nak mengeratkan silaturahim. husnuzon je lah =')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia pada mula nya tak bagi tau pon.. kak yang teka seniri. kalo kak tak teka sampai ke sudehhh tak tahu

      Delete
  4. ughhhh sabor jelah kak lieya.
    Hm dia saje lah tu menggedik -___-

    ReplyDelete
  5. Dia saja kasi panas hati kita.. hehehe.. sabar je lah eh..Lelaki memang macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la lelaki memang macam tu kan kak... entah apa2 ja la

      Delete
  6. dia nak jemput akak gi kenduri kawen dia kot... tapi, xtahu nak ajak camne..
    kalau ada unsur2 kegatalan mohon ceramah dia, suruh sedar diri.. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak da la dia tak sebut langsung pon bab kawen tu zizie.. akak yang teka seniri masa dok borak2 dengan dia tu ... sbb ada ciri2 nak menikah... sj amek peluang yang ada rasa nya .. lagipon kenal lama dengan dia , 7 thun dah..

      Delete
  7. Replies
    1. he is someone very hard to ignore :)

      Delete
  8. Too bad lah Lieya..so nakal ya..he..he.. Nway.just forget it k.. Not worth to worry !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea .. betol.. tapi mcm bengang jugak la kan.. kikiki

      Delete
  9. Masih rasa syg lah tu dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. syg ? entah la kak.. mungkin kot sbb dh lama kenal.... hehe... tapi apa guna nya lagi kan. just get married and have fun with your wife sudeh

      Delete
  10. tak sukeeeeeeeeeeeee lelaki mcm ni.. bygkan apa perasaan bakal isteri dia kalau tau... hmmm!! benciiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ... tu la.... kesian la jugak kan... tapi mujur la kita ni bukan spesies perosak kan.. nak2 masjid yang baru ja nak di bina :)

      Delete
  11. mungkin dia nak settlekan semua perkara kot.. mcm lieya tulis tu, lps nie dia dah terikat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe la kan.. salah satu reason dia... tapi mcm bengang la jugak sikit2.. hehehe

      Delete
  12. hehe...nak share berita gumbira together gether kot.....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada lah kak.. :) saya teka baru dia ngaku la kak. kalo tidak sampai ke sudeh xtauuu.. dah la tetiba ja dok kat negeri orang. grrrrr

      Delete
  13. tak pernah lagi..hihihi

    Cik datang follow sini..Salam kenal http://azlyiejah.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus la kalo tak pernah ,,, sebab memang tak patut pon bt gini :)

      Delete
  14. nyampahnye la kan..!
    saje je tu...

    ReplyDelete
  15. dia saja nk panaskan hati lieya la tue.. ala tak payah ambik pot la lieya.. buat tak tahu jer k.. hati pun tak sakit kan..=D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart