Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 25 April 2014

NASIK KUKUS RM4

Assalamualaikum ....
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Suka tak makan nasik kukus???
Hari tu kan aku tak masak tengah hari sebab nya tak sempat beli lauk .
Pastu kami pon cuba pergi cari nasi kat area Mahsing.
Tengok-tengok jumpa nasi kukus RM 4 ni.....
Terus kona lap betoi-betoi kat kedai tu ... benda murah sapa tak mau.

Rasa dia boleh lah nak makan sedap gak la....
Kalau tak memasak mai beli yang ni la tapi kalo makan tiap hari memang muak jugak la kan..
Ok bye!!

P.s : Makan nasik kukus jangan sampai jadi macam ni ye.. malu kalo org tengok. hikhik

17 comments:

  1. ahh, sedapnya nasi lemak kukus... terasa lapar pulak

    ReplyDelete
  2. lieyaaaa kejam tau...akak tengah lapar ni..lunch tadi tak makan..huhu

    ReplyDelete
  3. sedapnya! time duk u rajin nana beli nasi kukus

    hee..rajin akak update entry sekarang,nana jgk yg malas;p

    ReplyDelete
  4. murah giler.. skrg range harga nasik kukus rm6-7 tau lieya..
    x apa aihh janji kenyang.. ;-)

    ReplyDelete
  5. Makanan..sya mau itu ayam..hehe

    ReplyDelete
  6. Uishh sedappp nasi kukus <33333 hihihihi

    ReplyDelete
  7. Malas layan..nampak sedap...hahaha ;)

    ReplyDelete
  8. nampak sedap...murah kot RM4..kalau makan sekali sekala bolehlah..kalau selalu memang muak..

    ReplyDelete
  9. Look nice, price is reasonable with quite some dishes.

    ReplyDelete
  10. berbaloi jugak dgn harga RM4, banyak pulak tu :D

    ReplyDelete
  11. wah2xx..bestnya...dah ok rm4....singgah sini dan follow..salam kenal..:DD

    ReplyDelete
  12. lapaq kot haha *tetibe
    ok nak g dapoq, xtahan tgok haha.

    ReplyDelete
  13. Nasi ayam kukus berempah kita pernah makan..sedap..

    ReplyDelete
  14. Kalo nasik kukus pandan,sedap wangi lagi..susah jumpa nasik hariga 4hengget sekarang ni

    ReplyDelete
  15. kuah dia apa Lieya? Macam sedap je

    ReplyDelete
  16. alahaaiiii awal lagi ni nk lunch... akak buat sy lapaarrrrr

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart