Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 15 April 2014

Presenting - Iqi dan Areesha ^_^


Rindu sangat kat budak dua orang ni..........
Kalau pergi shopping ja mesti pergi kat bahagian baby..
Tu baru anak saudara kalau anak seniri tak tau la cam na ....
Tak sabaq nya nak balik kampung jumpa depa dua......... ^_^

13 comments:

  1. Dua2 pon comey...syokkk kalau ada anak sendiri Lita...ahahhaa...

    ReplyDelete
  2. wah lieya congrats dah jadi auntie dah hehe... hurmm best nya..........

    ReplyDelete
  3. MG pon kalau nk blik sure singgah bby corner beli brg skit utk bebudak kt kg ..ank2 akk abg ..
    bes kan? comey2 je .
    salu MG beli baju or kasut je :)

    ReplyDelete
  4. hai si kecil yang comel.. hai lya, mama baru dapat singgah dear, setelah sekian lama..

    ReplyDelete
  5. sejuk je hati kan bila tengok muka baby,
    comey sangat :)

    ReplyDelete
  6. samala lya kalau nmpk brg baby mcm nak beli je hihihi

    ReplyDelete
  7. insya Allah anne pun nanti bakal ada anak saudara..
    excited giler.. rasa macam nak shopping baju baby sekarang je.. kekeke...

    ReplyDelete
  8. eeee...geram...best tgk org dpt anak kembar ni

    ReplyDelete
  9. kejap je dah besar baby sekarang nie.. comelnye pipi... nk cium2 jer pipi Iqi dan Areesha ...

    ReplyDelete
  10. anyonyo,kembar niii...
    comei ngat aihh !

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart