Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 16 April 2014

Saya dah start senaman balik dah utk sihat dan kurus ^_^

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people......

Percaya tak , aku dengan Diana sekarang dah start work out ^_^
We decided to do this for the best .....
Bukan untuk kurus semata-mata tapi untuk kesihatan...
Yelah Diana dah kurus tapi still nak senaman....
At least ada jugak teman so semangat aku nak senaman tu bertambah berganda...
Harap-harap bukan setakat hangat-hangat taik ayam ja ...
 Wish me luck guys!


Sekian ............ ^_^





16 comments:

  1. gudluck kak lieya^_^
    keep it up!cayok!cayok! :DDDD

    ReplyDelete
  2. moga berjaya lieya..u can do it..hehe

    ReplyDelete
  3. badan kurus x semstinya x perlu bersenam..
    stamina itu penting :)

    ReplyDelete
  4. bagus kak lieya!! <3
    gogogogoooooooooo stay healthy :D :D hihi

    ReplyDelete
  5. elok tu lieya..lya wlau dah kurus tetal senaman juga.yela utk jaga kesihatan kan

    ReplyDelete
  6. caiyok2
    jgn kurus sgt ok
    nti iols jeles
    lambat lgi iols nak kurus ni
    tgu pas beranak k
    betul tu bkn setakat nak kurus..kita pun kena jaga kesihatan :)

    ReplyDelete
  7. Goodluck Lieya!!! jangan lupa update we all resultnya nanti! slim and sihat bebeh! :)

    ReplyDelete
  8. Akak pun dah start exercise sbb kain dah banyak yg ketat..:)

    ReplyDelete
  9. Saya pun dah start exercise. Nak bagi lebih sihat! :D Nanti dah ada result, kasitau sini ya kak ya! :D

    ReplyDelete
  10. Yeay sama lah kita. Tengah workout jugak nak kurangkan berat badan. Good luck sis :)

    ReplyDelete
  11. Clap-clap..Good luck lieya..

    ReplyDelete
  12. bestnya lieya..pegi gym mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. loncat2 lari2 dalm bilik ja anim :) gim maybe next month kot hehehe

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart