Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 5 May 2014

Biar - Hani dan Zue

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people ....
Eh hampa semua dah makan tengah hari ka ? 
Kami pukul 12.30 sat lagi....
Dah dengaq ka lagu Biar yang di nyanyikan oleh Hani dan Zue.
Suka sangat lagu ni sebab macam lain dari yang lain la.


Industri muzik kita sekarang ni memang sangat-sangat bagus 
sebab bagi peluang kepada semua untuk berkarya .
Tak macam zaman dulu-dulu la kan...

Hampa , hampa , hampa .. pernah dengaq tak lagu neh ?

12 comments:

  1. pernah!! qila suka diorang sangat cute hihihihi biar biar biar~~~~
    hihiihih <3333

    ReplyDelete
  2. Belum dengar lagi..nanti kita dengar ya..nway happy lunch Lieya..

    ReplyDelete
  3. saya malah belum pernah dengar mbak hehehe, makasih ya udah di share :)

    ReplyDelete
  4. first time dengar.. cerita kasih berkongsi

    ReplyDelete
  5. 1st time dengar lagu ni lieya..
    ok gak not bad..

    ReplyDelete
  6. Tak pnh dgq lg la lieya...nanti nk dgq ni..hehe

    ReplyDelete
  7. dah jarang dengar lagu melayu... kalo naik kereta, asyik pasang hitz je.. hehehe....

    ReplyDelete
  8. kat hot.fm selalu main lagu nie...

    ReplyDelete
  9. Oh lagu baru sekarang ni memang best tapi tak lama.. pastu boring kalau lagu lama sampai sekarang roang pasang huhuuuu :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-7-natural-history.html

    ReplyDelete
  10. xnah dgr
    ke iols dgr tp x tau nama lagu haha
    jap2 iols nak pi dengar ni hehe

    ReplyDelete
  11. Ala akak bw guna hp.. tak support..xpa nnti2 kak tgk k.. =D

    ReplyDelete
  12. aik, lagu apakah... hihi, nanti mama intai

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart