Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 19 May 2014

Bukit Ampang

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Pernah ka hampa pi Bukit Ampang ?
Orang Ampang mesti pernah pi kan kan kan ?
Sebenaq nya sebelom ni aku memang tak pernah pon tau ada nya tempat ni.
Tiba-tiba kawan aku Mek tie bagitau tentang tempat ni...
Try google memang lawa la sebab boleh nampak view KL...
Pastu dengan tak semena-mena adik aku pulak tiba-tiba ajak pi.
So apa lagi, kita ni yang memang tak dak benda nak buat terus setuju...
So kami pon pergi la ke sana pada malam Ahad yang baru ja berlalu ni...
Apa pon jom la tengok gambaq ^_^

Demok yang suka buat muka cute ^_^

With Diana ^_^

Addaa and Anis ^_^ 

ok tak dak gaya lain nak buat ^_^


Cantik kan .... best sangat mai sini. Lagi lewat lagi sejuk ...
Harap next time boleh datang lagi.. ^_^
Bye!


27 comments:

  1. Replies
    1. kannnnn... nnti bila datang KL ajak la abg kak farah lepak sini ^_^

      Delete
  2. last time ada lagi 1 tempat yg lagi best sebelum tempat ni wujud tau Lieya.. tp la ni tempat tu dah tutup sebab tanah runtuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. La yaka kak ... rugi la kan tak dapat pergi kat situ... ^_^

      Delete
  3. cantik lah view dkt belakang.........
    hihihi qila pun tak pernah dengar and pergi hikhik.

    kak lieya shawl tutorial please T_T
    hehehehhee <333333

    takyah gaya lain ah dah cute enough hihi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next time ajak la parent pergi sini qila... ^_^
      atau kakak ke abang ke....
      turorial ? hikhik... ramai gak dok tanya tapi kak lieya
      tak sempat nak buat lagiii.. insyaAllah bila ada masa ye qila ^_^

      Delete
  4. tak pernah sampai pon lieya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zie nanti bawak anak2 mai sini pulak yeee..

      Delete
  5. JM yang dekat ni pun tak pernah sampai lagi...aduyaiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala JM rugi lah macam ni.. next time try datang sini ek ^_^

      Delete
  6. makan tak kat sana?
    dulu sy pergi, service dia very slow sbb org ramai yang amat!
    tp view dia mmg nice la.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan tapi makan steam boat la . depa rebus ja kan so memang cepat la ain... ^_^

      Delete
  7. wahh cantiknya pemandangan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..... bila2 datang la lepak sini acik ^_^

      Delete
  8. cantik with lights and all :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea betol tu.. cahaya lampu buat pemandangan bertambah cntik

      Delete
  9. Kita pernah pergi bukit ampang. tapi tempat laib kot..he..he. nway cantik..coz kita suka tengok lampu waktu malam..meriahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat mana pulak tu.. depa kata bukit ampang kita tulis bukit ampang la hehe

      Delete
  10. cantiknya!
    miza tak prnah smpai situ pun lagi..hahaa
    tgok lampu2 tuu..wahh..lawa2 ^_^

    ReplyDelete
  11. urmm macam best ajer..atas bukit ke? siyes..cheery xpenah pegi lagi hahah

    ReplyDelete
  12. baru pun baru tahu ttg bukit ampang ni.. kalau ampang tu biasalh pergi tapi dah lma dah tak sampai sana

    ReplyDelete
  13. motif sangat dah ada kat belakang rumah sally takde nak call pun! hampeh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. La! umah sally belakang tu ka ? Xtahuuuuuuu.... kalo tau dah pergi makan nasik dah .. jimat duit makan malam . kahkahkah... ^_^

      Delete
    2. menyampah la kak oii...malas layan akak..kbaiii~!

      Delete
  14. lau ampang point tu tau lah kot..bukit ampang x tau lah..nti nak tya adik iols yg dok kat situ haha
    muka cute sgt kan haha

    ReplyDelete
  15. sesekali berjimba camtu..best...lieya..tu baju kat zalora tu kan..previous entri..hihihi

    ReplyDelete
  16. Waaa.. bukit ampang kenapa tak ajak .. rumah kat bawah tu jer hahaha :D
    Ada makan kerang bakar tak kat situ huhuhu .. tak la sedap mana tapi boleh la sambil layan view hehe ..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart