Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 12 May 2014

CPUV 43, 44, 45

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people..........
Heaven nya hari ni keja esok cuti kan kan ??
Hari ni tak tau nak tulis apa jadi pada di biarkan tak tulis,
baik iolls share pasal CPUV yang iolls dapat untuk bulan May setakat hari ini... ^_^


Yay adalah 3 serangkai ni daripada tak da langsung kan....
Terima kasih nuffnang sebab tak pernah lupakan saya ..
Harap lepas ni rezeki kita semua dengan Nuffnang tetap murah ...
Kan kawan-kawan... eh esok cuti hampa semua nak pi mana ??
Aku belom ada plan lagi , yang pasti nak gi cari hadiah utk GA yang aku pernah sponsor,
Lama dah tak hantaq lagi ni kesian kat budak tu tertunggu-tunggu kan..
Next time kalau tau busy tak payah gatal nak jadi sponsor ye dok ??

Ok bye2

24 comments:

  1. tahniah...CPUV dpt 3 serangkai..kaksura dpt 2 jer..:)

    ReplyDelete
  2. salam. tahniah...menabung olay kat sini :)

    ReplyDelete
  3. WAH!!TAHNIAH DEAR..CHEERY XDAPAT LAGI..UWAAAA!!!:(

    ReplyDelete
  4. Tahniah lieya..oklah tu. Ada tiga serangkai...bukan senang nak dapat tau..

    ReplyDelete
  5. tahniah.. tahniah.. syoknya!

    ReplyDelete
  6. Wahhh sederet...akak ada satu tu pon earning tak naik2 ada lapan kupang...ahahhaaa...

    ReplyDelete
  7. banyak tu lya menabung cne :)..lya tak kemana2 esk stay rehat kat umah je

    ReplyDelete
  8. Congratulation... rezeki tu.. dtb sini menabung juga :D

    ReplyDelete
  9. wah berderet tu lieya. congrats

    ReplyDelete
  10. bnyk nya still on going tu...itulah rezeki buat blog kan Lieya :-)

    ReplyDelete
  11. Tahniah lieya...akak pn dpt satu tak update lagi kt blog..hehehe =D

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki.... congrats

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..rezeki blog lieya nih..tahniah2

    ReplyDelete
  14. tahniah kak lieya!! anne tlg isi tabung.. hihi..
    sama la kak, anne pun ada jgk jd sponsor tp mmg busy sgt smpai tak da masa nak kirim hadiah pemenang.. huhuhu..

    ReplyDelete
  15. nnt kalau dah redeem jgn lupa belanja akak teh tarik yer hhehehe
    esok ada plan nak bawak anak2 berjalan.. tunggu entry akak nnt yer..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulilah rezeki..tahniah :)

    ReplyDelete
  17. Lieya, kita tag untuk liebster award.
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/05/liebster-award-dari-blogger-suria-amanda.html

    ReplyDelete
  18. Tahniah2..lieya..sya bru dpt satu cpuv.hehe

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah...tahniah akak!:)

    ReplyDelete
  20. sally langsung xde dapat...sedih betul....

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart