Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 21 May 2014

Indah nya Suasana Pantai .....

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Ahad lepas , tiba-tiba dapat buat cadangan nak pergi ke Port Dickson.
Adik aku terus ja setuju dan kawan dia yang masa tu masih di lamun mimpi terus melompat bangun..
Semangat lah katakan sampai tak ingat dunia hikhik.... ^_^
so sebab merancang last minit pergi pon agak lewat... 
Sepatut nya dari hari Sabtu lagi dah merancang tapi entah macam mana tetiba ja kan buat rancangan ni..
So dalam pukul 3 macam tu kami pon bertolak.....
Sampai kat sana dalam pukul 5 .. Aku memang 1st time jejak kaki kat Negeri 9 masa tu..

4 Dara pingitan di tepi pantai yang indah ..
Tak tau nama pantai ni apa tapi pasir dia memang cantik sangat...
Teruja mak!
Mula-mula singgah kat sini dulu....
Pastu pak cik RELA cakap ada orang lemas kelmarin ..
Kami terus cabut lari...


Ni tempat budak lemas tu jugak... sini pasir dia tak brapa lawa


Dok buat syok posing dgn gitar :)


Gelap sikit kan gambaq ni.. tapi tak pa la asalkan ada mata ada hidung .


Diana terlampau happy sebab lama tak main pantai.. ^_^


Kandid time ... :)




Amek gambar dari bawah buat muka saya nampak so so bulat.
Bukan muka ja overall bulat... (sigh)

Selfie dengan Adaa









Gambar blur pon ambil jugak sebab nak menunjukkan muka happy :)


Depa berkasut aku berselipar... eh selipar ke.. 




Now masa untuk guna human monopod... :)


5 sekawan ... :) 


Yang ni selfie versi gediks


Blur pon tak pa janji ada style .. hikhik


And last but not least .. aku dengan gitar............. ^_^
Allah , Indah nya bumi ciptaan mu....
Kami bertolak pulang pada pukul 9malam waktu malaysia dan sampai lebih kurang pukul 11 malam ...
Overall sangat sangat sangat happy.. 
Next time nak pergi la... ^_^
Selalu kalo kat PD mana yang best ?? Boleh tolong suggest ^_^
Ok bye ...

24 comments:

  1. Rasa macam dah lama tak ke PD. Wahh posing sakan korang semua eh? ^^

    ReplyDelete
  2. uols pya baju tu yg beli kat zalora tu kan ..cantek lah
    sakan uols ea..pas sn sinun lak jalan2..mmg sejak 8 menjak dok kl berjalan sakan kome ea
    hahahahaha..yelah faham lau dok ngan kengkawan mmg jalan sj hehe
    best bergambar mcm ni..happening..tp xde mkn2 ke haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh kak el perasan ek tu baju zalora .. biasa lah kak el.. org bujang cam ni lah... selagi kaki tak patah selagi tu la berjalan lagipon bosan la kak el.. tu kena berjalan lagi dan lagiii ^_^

      Delete
  3. tak try petik gitar ke Lieya hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada try gak JM tapi mcm berterabur xtau muzik apa huhuhu ^_^

      Delete
  4. Amboi kemain sakin berposing..semua comel2 aih..=D

    ReplyDelete
  5. semua cun-cun ni..:)
    amboi Lieya bukan main posing..apapun kaksura pun tumpang happy tengok korang semua happy..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak. happy sangat2. maklumlah 1st time pegi Pd ^_^

      Delete
  6. Sekali sekala berubah angin ye lieya..seronok kan..angin pantai tu yang buat rasa best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi tu kak ^_^ memang tenang dan damai bila dok tepi pantai

      Delete
  7. amboi2 anak dara nie.. mmg cantik la gambar korang.. cun2 semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheheheee.... :) 1st time pergi PD tu posing sakan

      Delete
  8. heee.. eceh kak jadi model lah lepas ni..
    bestnya pergi pantai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. model apa dik.. plus size ka , hikhikhik.. tengah tunggu offer ^_^ kikiki..
      tu la best sgt dok tepi pantai

      Delete
  9. Amboi seronoknya ank2 dara pinggiran ni di pantai hehe

    ReplyDelete
  10. salam. waa...cantiknya pantaiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  11. yang berbaju hijau tudung kuning tu mesti suka bergambar kan..
    dah macam group underground la korang ber4..
    lama tak g PD..

    ReplyDelete
  12. miza bila la last g pantai..
    tak ingt..hehe
    comel je semuanya..
    bestkan tagkap2 gambr kat pantai...!

    ReplyDelete
  13. Amboi comelnya...bestkan lepaking kat sini..

    Whisper & Olay for Lieya..

    ReplyDelete
  14. ciptaan ALLAH semuanya indah. :)

    #hari tu mcm nampak adik akak dekat kmpung baru. nak tegur takut salah org. errr

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart