Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 27 May 2014

Lelaki dan Bunga

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people.........
Selamat pagi dan selamat bekerja untuk semua...


Apa yang bermain di fikiran anda semua bila melihat gambar di atas.
Pasti nya anda menyangka saya lah yang menyusun semua bunga ni.
Sebenarnya tidak... Bunga kat atas ni di susun oleh Dia ^_^
Percaya tak orang lelaki pon boleh buat benda macam ni.
Saya sendiri pon tak pernah buat kerja macam ni.
Nak pergi petik-petik bunga pastu susun-susun pulak kan...^_^
Walau pon dah lama Dia buat benda ni untuk aku,
tapi aku tak pernah share kat sini pon ...
So untuk abadikan kenangan kena lah letak even dah lama...
InsyaAllah kalau jodoh kami ada, akan aku perkenalkan dia kepada semua.
Buat masa sekarang kita P & C dulu yeeeeeee.... 
Untuk kesayangan ku, Terima kasih sangat-sangat ^_^
Ok bye @_@

18 comments:

  1. ewah ewah.... untunglah~~ :D

    ReplyDelete
  2. ohhh sweetnya si DIA
    bila ntah nak perkenalkan kat weols
    xsabar ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti lepas di ijab kabul ye kak el sayang.. kalo xjadi makanya sampai bila2 la P&C

      Delete
  3. salam. amboii..main susun bunga pulak eh...sweeet heee
    semoga berkekalan ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... tq itah sebab mendoakan ^_^

      Delete
  4. wahh romantiknya..siapkah dia tu

    ReplyDelete
  5. Rupanya Lieya sudah di miliki huhu..Lieya..mesti si "DIA" adalah lelaki ROMANTIK..hanya orang ROMANTIK sahaja boleh buat mcm tu...bestnyaaaaaaaaaaaa. JM pun tercari2 org romantik2 ni tapi tak jumpa2 huhuhu

    ReplyDelete
  6. wow. soooo sweet.
    im happy for u darling!

    ReplyDelete
  7. wah.. romantik tu :) semoga berkekalan hubungan kalian :)

    ReplyDelete
  8. nnt perkenalkan la yer.. hehe...

    ReplyDelete
  9. ayyyeeee sweetnya kak lieya oii nak gak please hihihi.
    takpe lah, qila terpaksa susun sendiri dulu TT_TT

    ReplyDelete
  10. Ouuhhh.. So sweet!! ;D Buat masa ni Vee susun sendiri dulu. Hahaha..

    ReplyDelete
  11. im happy for you kak lieya! ^_^
    cepat2 perkenalkan taw..hihii

    ReplyDelete
  12. Hihihi pewwit! Romantic nya dia eh kak Lieya

    ReplyDelete
  13. hamboih2...kemain romantik si dia tu..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart