Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 3 May 2014

Permata hati ku ^_^

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people......
Hari ni hari ke 3 di kampung halaman ^_^
Tadi kak aku hantaq 3 keping gambaq ni kat aku ....
Gambaq anak-anak dia pakai baju yang aku beli kan hehehhe comell...

 Si kakak Areesya ,,,, pakai skirt .. comel sangat

 Iqi si adik yang merap kuat... :) 

Sayang dua orang budak tecik ni sangat-sangat..
Areesya dah pandai posing.. Iqi pulak macam terpinga lagi..

Next time balik kampung mesti depa dah besaq dah ^_^

10 comments:

  1. Alolo..comeynya baby..hehe..hi lieya :)

    ReplyDelete
  2. Dah lahir dh si kembaq ni...tahniah lieya....akak terlepas pandang plak....comel dua2...

    ReplyDelete
  3. Alahaiii, cute ja depa ni aih.. Kikiki.. :D

    ReplyDelete
  4. baju tu silap kot patut LV..bkn LP
    lieya Von Jay hehehe
    kemain dpt baju dr makcik lieya ehhh melaram abis
    nti jgn lupa bg baju kat baby titew taw hahaha kbai

    ReplyDelete
  5. waaaa.. comelllnyaaa..
    kirim salam kiss and hug kat diaorang tau kak :DD

    ReplyDelete
  6. kembar sepasang ya lieya? alololo..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart