Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 9 May 2014

SABUN DOUBLE GLUTA

Assalamualaikum........
Anyeonghaseyo beautiful people .....
Sapa yang pernah dengaq pasal sabun yang comel macam kat bawah ni ??
Sabun ni adalah sabun Double Gluta


1. Memutihkan kulit

  2.Melembut & melicinkan kulit

3.  Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata

4.  Sesuai digunakan utk muka & badan

  5.Boleh merawat masalah jerawat badan

6.  Sesuai utk semua jenis kulit

7.  Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit

  8.Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )

9. Bau yang wangi

Sekarang saya pakai sabun ni lah. nak cuba kat diri sendiri dulu kalau ok,
Boleh la start juai pulak.. hikhik....

19 comments:

  1. Ok...Lieya try dulu kalau ada perubahan nanti nk try jugak :-)

    ReplyDelete
  2. salam. huisshhh...first time nampak..ingatkan makanan tadi ahahhah
    btw olay for u :)

    ReplyDelete
  3. Macam jelly..colourful ni lieya..eee sayangnya nak guna..hehe..cute..

    ReplyDelete
  4. dah macam puding.. npk sedap pulak.. hehe.. nie gara2 tak bekfast lagi nie...

    ReplyDelete
  5. belum pernah dengar lagi pasai sabun ni. mungkin akak tak explore lagi kot..
    nnt tunjuk testimoni yer

    ReplyDelete
  6. pernah nampak orang jual sabun nie..nampak macam boleh makan pulak...hehe

    ReplyDelete
  7. Wahhh.. promote baekkk punya! :D

    ReplyDelete
  8. Salam lieya.
    First time sy dgr ttg sabun Double Gluta. Skali tgk mcm makanan pulak. hehehe.

    ReplyDelete
  9. miza taw sabung ni!
    cam femes je sabun ni sekarg..
    nampak cam best pulak tu.

    ReplyDelete
  10. Macam sedap jer sabun tu... dari semalam nak tengok sabun tu bila Lieya update entry baru...tp hari ni baru sempat tengok

    ReplyDelete
  11. sabun ke..loh igt puding pelangi tadi hahaha
    sabun pun kiut mcm ni..lau anak2 kecil npk harus ditelan huhu
    ha nti tgk muka lieya..ok ke x..lau ok harus bg free kat k.el hahahah free aje kome

    ReplyDelete
  12. Macam candy lieya...nanti lieya bagi testimoni ya..

    ReplyDelete
  13. macam pudingg. dapnyee. ehehe. kak lieyaa. kalau oke, akak buat ah review. tingin gak nak try :D

    ReplyDelete
  14. Cer guna dulu nak tegok gebus ke tak kalau gebus akak pon nak.

    ReplyDelete
  15. dh mcm gula2.. takut termakan je nnti

    ReplyDelete
  16. ingatkan puding tadi..cantik benau sabun tu..cam kristal pon iye..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart