Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 16 May 2014

Zalora Muslimah Wear ^_^

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people......
Hari ni dapat bungkusan dari Zalora!
Baru ja kelmarin aku order baju yang comel tu utk Kak Inderawati.
Cepat betol sampai.... kak In pon happy ja sebab baju tu cantik sangat...

Ni lah baju nya ,.. comel kan... sweet gitewwww...
Pastu kan dalam sampul tu tetiba dapat kad yang macam kat bawah ni.


Bcard ni ada benefit nya .. macam aku baca tadi mata boleh redeem .
Tapi tak berapa paham sangat la...
Sebab selalu sangat kot dok beli dengan Zalora jadi dapat la kad ni ^_^


Pastu dapat yang ni ^_^ 
Tali inci yang super comel ...
Boleh la mengukur badan seniri 24 jam sehari...
Zalora ada update banyak gak koleksi muslimah terbaru ..
Nak tengok ?? jom jom scroll ke bawah ^_^

Ni kemeja ada dari saiz 38 - 46...
so tak yah risau kalau badan jenis bambam macam iolls ni pon boleh ja beli..
Harga ? RM29 ja.. nak borong 5 pasang pon boleh....
iolls dah grab 4 pasang hikhik..........

Yang ni pon sama gak saiz dan harga nya ... 
ada macam-macam colour untuk uolls pilih.. dan saiz nya jugak..
Kena grab cepat-cepat sebab ada certain-certain colour dah kehabisan saiz.

Baju kurung pon ado .... boleh la beli buat baju raya kan.. ^_^

Yang ni iolls berkenan sangat sangat dan sangat .. comel kan...
Harga pon boleh tahan tak la mahal gila-gila....
Jom semua pi cuci mata kat Zalora ...
Macam-macam fesyen Muslimah yang pasti memikat anda semua.. ^_^

Jangan lupa , kalau nak beli barang Zalora uolls still boleh guna kupon 
yang sebelom ni iolls pernah bagi. 
Type ja masa nak checkout tu.. ok bye semua ^_^ 

P.s : Kupon utk 1st timer je tau.. kalao dah pernah beli tak boleh guna dah kupon ni.
Atau kalau nak guna jugak boleh try email lain atau akaun fb lain then memang 
boleh la guna ^_^

Kupon Zalora 15 %
ZBAPmFz












13 comments:

  1. Memang cantik sangat!!
    kaksura tak pernah beli online..lebih suka try dulu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya suka beli dengan zalora. sebab selalu memang muat ja. even tak muat pon boleh ja return :) cuba lah kak mana tau nanti jadi pelanggan setia ^_^

      Delete
  2. cantik baju yg 1st tu..
    akak ada voucher RM100 nak beli kasut tapi tak tau nak pilih yg mana huhu

    ReplyDelete
  3. nana pun suka blouse yg 1st tu...mmg banyak da design2 terbaru dari zalora sekarang,haish tetiba nak nak nyanyi lagu "kalau aku kaya......" :')

    ReplyDelete
  4. Wah comelnya baju2 muslimah dekat zalora sekarang ni ya.. Terus rasa macam nak bodek mak.. Kekeke... :D

    ReplyDelete
  5. ramai org selalu rekomen zalora :D

    ReplyDelete
  6. baju kurung tu lawa la,
    bekenan pulak tgok nye..
    hehee
    tapi miza blom pernah lgi beli kat zalora..usha2 tu bnyak kali dah..hahaa

    ReplyDelete
  7. k.el sllu gak dok usha2 kat zalora tu
    tp wat ms skun ni xdelah nak beli
    tgu pas beranak..ada gak nak beli tuk raya
    haiii pas beranak bolehlah beli bolehlah melaram
    blouse turqoise tu lawa sgt :)

    ReplyDelete
  8. suka gak cuci mata kat zalora ni..cam shopping mall kan..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart