Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 12 June 2014

Bersama geng2 transformer .

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people........
Adus mood malas kembali menyerang seluruh pelusuk urat saraf..
Serius malas gila nak update blog sekarang ni .. ^_^
Jom tengok gambar sekitar hari mencalibrate alat-alat utk lab testing work.

Ini uncle sedang test penimbang ..
dia nak menguji ketepatan penimbang ni .. 
Sebab penimbang ni akan di gunakan untuk project kat Johor yang tengah jalan skrg.

Alang-alang datang ke sini mari lah bergambo bersama machine yang ada di sini.
Actually depa semua kat belakang tu best friend dengan Optimus Prime.

Kami mai dok berulang kat sini banyak hari gak semata-mata kerana alat-alat 
lab yang akan di hantar ke Johor....
Nasib baik la ada jejaka-jejaka yang nak tolong kami angkat semua barang yang berat tu..

Aku pon tak pasti apa kemenda nya ni tapi nak jugak posing kat sini.
Tempat ni sebenaq nya dekat ja dengan office kami ha.
Tempat ni macam tempat depa letak lori, mesin-mesin dan barang-barang lain.

Ok sekarang buat muka macam sibok sikit.. ^_^
Konon-konon macam tengah mencatat la kan ... Padahal ini semua poyo

Sebenar nya memang tak dak modal sangat-sangat ni....
Ok nak cuba bw mana sempat... Serius penyegan pemalas gila..
Bye semua ^_^




5 comments:

  1. besar2 nya mesin... hihi..
    menbung huawey utk lieya

    ReplyDelete
  2. Mak oii..takut plak tgok kawan2 optimus prime tuh...hihihi...

    ReplyDelete
  3. Akak kerja apa? Mcm best je.. :D

    ReplyDelete
  4. siap ada gambar, buat buat sibuk tu. hihi

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart