Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 19 June 2014

Blogger Dating with Asha Hana

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo pretty people .......... 
Sabtu lepas aku menghadirkan diri ke KL Hijab Festival yang berlangsung kat PWTC.
Saja pi cuci mata ja dan tak beli apa pon ... ^_^
So lepas dah berjalan-jalan dan lenguh kaki , aku dengan Diana decided nak pergi ke area Sogo pulak.
Konon-konon nya nak pergi tengok kain dan nak buat tudung seniri la.
Masa dok berjalan-jalan tu lah tiba-tiba dapat message dari Hana...
Dia ajak aku keluar sesama sebab dia bosan ........... 
So apa lagi kami pon berjanji dan berjumpa kat Sogo......


Bergambar sebelom naik LRT.
Masa ni kami on the way nak ke KLCC..
Hajat nya Hana nak ajak tengok wayang cerita Maleficent ...
Tapi lewat pulak tayangan nya so kami tengok ceta Wizard of Oz ja..
Walaupon cerita kartun , boleh di katakan best jugak la ...
Thanks Hana sebab belanja kak liya ....huhuuhhh....
Next time turn kak liya pulak........


Lepas tengok wayang tu keluar tengok air pancut ni,,,,
Cantik sangat-sangat,,,,
Masa nak gi kat sini terjumpa pulak dengan Munir ... pelakon tu..
Dia dok relax ja minum-minum kat Dome...
Nak gi tegor pon rasa macam segan sebab orang lain semua buat tak nampak ja .. huhuhu.......


Lepas pergi makan-makan kat Kampung Baru kami pon balik ke rumah masing-masing.....
Next time kita jumpa lagi ye... Bye ^_^





24 comments:

  1. jom terjah blog cx jom! ade entry special ntk awk! :)

    ReplyDelete
  2. Jom jumpa lieya.. Sally teringin nak makan ayam. alang2 boleh jumpa sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. anim... minggu ni ada hal.... ^_^ nanti buka puasa sama2 nak...

      Delete
    2. Sally jugak yg dijadikan umpan..hahaha

      Delete
  3. akk.. kat luar klcc tu cantikkan air pancut dy. klu psg lagu, air pancut tu ikut sekali rentak lagu tu. eheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu,,, kak tak perasan la iqa masa tu ada x lagu... sbb kak keluar kejap ja... pastu terus masuk nak kejaq waktu maghrib :)

      Delete
  4. jenjalan ye...Wizard of Oz cite baru ke? eh..hehe

    ReplyDelete
  5. Kalau jumpa Hana lagi nanti kirim salam kat dia ye Lieya :)

    ReplyDelete
  6. Wahhh kak Lieya and kak Hana seronok je dating dua org ehh haha tak pernah lagi jumpa kak Lieya :)

    ReplyDelete
  7. best ek citer tue lieya??..nanti mai la jenjalan kat sini pulak..boleh jumpa.. =D

    ReplyDelete
  8. orang ajak g wangsa walk tak nak...majuk aohhh~

    ReplyDelete
  9. jelesnya dpt pegi KL hijab. untung gila sape dpt pegi sana T.T budak skola yg tak cukup umur mcm saya ni mmng susah betul nk kesana, huhu.

    ReplyDelete
  10. salam hujung minggu lieya...

    ReplyDelete
  11. Hehe baru perasan entry Nie. OK I'm waiting for next outing. Hehe love u ;)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart