Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 21 June 2014

Get Lukas Podolski Match worn Jersey from Portugal Game

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people.
Menerusi akaun facebook nya, Lukas Podolski telah melelong baju jersey yang
di pakai nya sewaktu perlawanan menentang Portugal yang lalu....
Lelongan ini adalah untuk tabung kebajikan beliau ^_^


"Hi Fans, you are watching the World Cup? So I think I have a highlight for you. Make a tender for my original matchworn jersey from the Portugal game and help my foundation! Poldi"

Sapa-sapa yang rasa nya nak jersey tu boleh la try bid kat SINI



Aksi Lukas Podolski sewaktu perlawanan menentang Portugal 

 

Harapan aku agar my dear Poldi dapat memberikan aksi yang menarik untuk Perlawanan
menentang Ghana esok pagi ^_^
Go Germany Go! All in or Nothing 


4 comments:

  1. siapa kipas-susah-mati dia mst nak giler2 baju tu..kehkeh...:)

    ReplyDelete
  2. brapa la agaknya harga bju tu..hehee

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart