Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 13 June 2014

Happy Birthday untuk 2 orang bes fren saya ^_^

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world...
Hari ni 13 hb June 2014 merupakan hari istimewa untuk dua orang sahabat baik saya iaitu
Nurul Fitriah dan Datin Hasmidar...


Tak sangka kan depa boleh share birthday ...
Dua-dua kawan ni bukan lah saya kenal dari tempat yang sama pon.
Malah lain-lain dan mereka berdua juga pernah bertemu pada hari pertunangan kawan kami yang lain...


Ini lah Nurul... Sebelom ni aku ada gak tulis pasal Perkahwinan dia kat dalam belog ni....
Nurul ni aku kenal sejak darjah 5 lagi...
so memang lama lah kami berkawan....

Dan Datin ni pulak kenai masa belajaq kat Poli dulu....
10 tahun yang lepas la........ Lama dah jugak....


Untuk kedua-dua kawan baik saya ,
Harap-harap kamu berdua berbahagia di Hari Lahir ini...
Semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa gembira ... ^_^
Thank you for being my friend after all this time ...(Wink Wink)


Bye ^_^




7 comments:

  1. Happy Birthday buat mereka berdua.

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir kepada mereka berdua ^_^

    ReplyDelete
  3. Happy birthday buat mereka.. :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday untuk mereka :)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday buat mereka.. kirim Salam yer..=D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart