Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 27 June 2014

Kemenangan berpihak kepada German!

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people ....... ^_^
Yes! German menang ! Tak sia-sia tengok game antara German menentang USA semalam.
Dengan keadaan TV yang rumah yang agak daif ...
TV guna ariel macam zaman dahulu kala memang la kan....
Tapi mujur la dalam dok merenik tu nampak gak walaupon kecik dan agak kabur....
Thanks again kepada Thomas Muller kerana telah menjaringkan gol!


Hoorey.... Tengok dia pon melompat happy .... ^_^
Bola banyak berpihak kepada pasukan German semalam tak macam lawan dengan Ghana .
Kira nya abg Manuel Neuer banyak rehat ja kat tiang gol masa match ni...

Rasa nya time ni lah depa berpelokan masa Muller menjaringkan gol di waktu tak terduga ^_^
Caya lah Muller , memang terbaik lah.... 
Berharap sangat mereka terus berjaya di peringkat seterus nya ^_^


Ni aku ambil dari Manuel Neuer Facebook Page   
"We get knockout...;) "

Das war ein erfolgreicher Abschluss der Gruppenphase. GlückwunschThomas Müller. Weiter geht's!
            (This was a successful completion of the group stage. Congratulations Thomas Müller. Continue!)
 


Facebook page Mesut Ozil

we made it through the water battle even without water wings  win and first of the group! yeah!  #DFBTeam #Last16 #USAvsGER


Yang pasti nya , harap-harap German dapat buat yang terbaik untuk match dengan Algeria nanti... ^_^




No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart