Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 5 June 2014

Kenduri di Hujung Minggu....

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Hari ni buka Nuffnang tengok duit dah bertambah...
Apa lagi terus naik mood utk menulis ....
Dua tiga hari ni di samping sibok mood nak menulis tu tak tau hilang pi mana ...
So hari ni jom kita ambil mood dan menulis banyak-banyak ..
Blogwalking pon memang tak sempat la dah menulis pun tidak kan....
Jom nak cerita kisah makan kenduri pada hari Sabtu yang lalu......
Cer teka cer teka kat mana kah aku menapak pada hari Sabtu lepas ?

Yay .. Rumah +Sally Samsaiman .... 
Kakak dia kawen , sapa yang follow blog Sally mesti tau kan.....
Kenduri ni buat kat Dewan kat dalam taman perumahan dia jugak .
Aku sampai awai waktu tu pengantin pon belom sampai..
Sampai awai pon sebab hari tersebut banyak agenda lain so kena lah pi awai.
Lagipon masa tu memang kena la sebab time makan perut pon lapaq ..
Eh kenapa aku explain ni ? Pelik!

Bergambaq dengan tuan umah...
Kenapa tiba-tiba aku jadi bongkok ni...
Terkejut sebab Sally mekap... hihihi.. Kena paksa mekap kata dia.
Tak pa Sally kalo mekap sokmo pon ok ja... Comellllll

Aku pergi kenuri ni di temani oleh dua orang kawan...
Macam biasa lah Diana dan sorang lagi Sue , budak serumah dengan aku..
Tapi dah pindah dah sekarang ni.... 
Hari yang sama ni jugak la aku tolong hantar barang-barang dia ke rumah baru.

Inilah makanan aku pada hari tersebut...
Overall memang sedappp sangat sangat....
Semua sedap okay . tak macam katering lain-lain selalu nya memang tak kena dengans selera..

At last but not least , gambaq tuan umah... muka ketat .. hihihi...
TQ Sally sebab jemput akak ke majlis ni...
Nanti Sally kawen jangan lupa jemput okay .. ^_^
Akak pasti datang ...

Bye ^_^

P.s : Happy sebab terjumpa silent reader blog kiter iaitu kawan Sally
Happy dapat jumpa Sally jugak. ini 2nd time jumpa dia.... ^_^







35 comments:

  1. makan kenduri sambil dating blogger la ye.. hehehe:D

    ReplyDelete
  2. ehemmmm lieya bila lagi?
    nanti jgn lupa jemput akak ye.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak bila sampai masa nya ... kak mesti mai :)

      Delete
  3. bestnya pegi kenduri kak sally hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah best sebab makanan dia sangat sedappp :)

      Delete
  4. knp muka sally mcm tu.. grg nya.. tkt liz.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka stress byk sgt whatsapp masuk..muahahaha ;)

      Delete
  5. Hahaha...thanks for coming kak! Xdak ka gmbr comedy sikit kak oii...hahaha..awat pi crop gmbr pakwe baru sally? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r most welkem .... :) bukan crop pon memang mcm tu dah... huhuhu...

      Delete
  6. wahh bestnya pergi kenduri ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah best, bab makan memang jarang tolak :)

      Delete
  7. wahhh...beshnyaaa dpt g kenduri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah best , tempat paling suka memang kenuri ^_^

      Delete
  8. Salam Jumaat Lieya..Wah makanan tu melting pagi-pagi ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sangat sedap tau raudzah :)

      Delete
  9. wah! memang nampak sodap pon tuh..

    ReplyDelete
  10. xde kenduri plk sini.. jauh dikg halamn mungkin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la susah nak ada kenuri kan. kalo dh orang ajak tu apa lagi serbuuuu ^_^

      Delete
  11. Replies
    1. kan ,,,, best gila lauk dia kak... hehehe.. kak jangan jeles ekk .. ^_^

      Delete
  12. salam. wahhh..bestnya mereka..dapat jumpa :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikum salam... aah bestttt sangat :)

      Delete
  13. akak..kite kwn sally..pggil iera taw..!! hehe..kali ni bace kene komen..hahaha.. sally..pkwe awk separuh muke je..hahahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai iera .. hehehhee... kak ada ambil gambar iera dgn pakwe baru sally hari tu tapi kan mulut iera muncung sikit jadi takut nanti iera xpuas ati lak tgk gambaq tu hehehehee... tq komen .. iera bila nak buat belog niiii ^_^

      Delete
  14. seronoknya...!
    sedap2 lauk kenduri tuu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah miza memang sedapppp tak terkata ^_^

      Delete
  15. Muahaha.. Big boss eh rupa kak sally situ :P Untungnya dpt jumpa2 gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahhhh orang penting tu vee,,, vee bila nak datang semenanjung ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart