Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 25 June 2014

Lil puppy

Found this cute lil fella at our workshop the other day!
Bukan seekor tapi banyak ekor ....
Kat workshop tu ada banyak sangat anjing yang rasa nya mencecah 50 ekor ke atas ..
Sebab kat sana kan ada banyak mesin-mesin yang berharga jadi memang wajib ada anjing utk jaga..
Comel gila anak anjing ni rasa macam nak pegang ... ^_^

Sekian .... Bye !_!

7 comments:

  1. harap2 anjing yg banyak tu x ganggu org kan

    ReplyDelete
  2. miza pun kadang2 suka tgok anjing..
    comel je dorang..heee

    ReplyDelete
  3. Jangan saja2 nak pegang yer Lieya.. :D

    ReplyDelete
  4. Kita pernah pergi satu area factory, punyalah banyak anjing..memang menyermkan..besar-besar pulak tu...so scary lieya..

    ReplyDelete
  5. wahhhh...byknya klu dah dekat 50 ekor...

    ReplyDelete
  6. kecil2 comel tapi bila besar takot pon ada.

    ReplyDelete
  7. saya suka anjing yg bulu gebu2 sket, pastu ekor bergulung. comel :p

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart