Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 25 June 2014

Meatball Ikea

Sedap nya meat ball ni .. sapa pernah makan ?
Kalau yang pernah berkunjung ke IKEA mesti pernah makan meat ball ni..
Rasa nya sungguh enak tapi tak leh makan banyak-banyak sebab cepat kenyang.
Yang ni kiter beli sharing-sharing dengan Diana ^_^
Bye!

14 comments:

  1. Kalau pegi Ikea mmg wajib beli meatball nie...sedapp... :)

    ReplyDelete
  2. JM tak pernah makan tapi sentiasa dgr dari rakan2 kalau ke IKEA mesti dorang makan meatball ni..sedap sgt katanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti bila2 g ikea cuba lah ^_^ memang sedap dan cepat kenyang

      Delete
  3. sekali jer pernah try lieya..
    ras nak repeat tapi sampai lani tak sampai2 pon ke ikea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu.... bila2 ajak hubby pergi ye kak :)

      Delete
  4. xpernah try lagi.hihi!
    pergi ikea pun sekali je. teringin nk try tp time tu pack sgt manusia. haha
    last2 keluar pegi mkn mekdi

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu pergi weekdays orang tak ramai sangat la... kalo weekend memang penuh sangat orang ^_^

      Delete
  5. sos dia tu yang sedap nak mati.. halussss je texture kuah tu bila sampai kat tekak.. cicah pulak dgn strawberry jem dia.. nanges sambil makan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.... memang kuah dia tu lain dari yang lain dok pikir jugak bahan dia guna apa ,... ^_^

      Delete
  6. sedappp..dulu selalu makan kt sini..tapi bila dah pandai buat sendiri,ecah buat dekat rumah je..boleh ,makan puas2..boleh tengok dekat tab resepi blog ecah..ade resepi n cara2 nk buat..senang je..y pnting boleh makan puas2 =)

    ReplyDelete
  7. mmg sedap..tp kalau mkn byk sgt terasa jgk muaknye..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart