Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 11 June 2014

The Baloonist ...

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world.......
Malas nya nak kerja hari ni kan tapi tak pa lah gagahi jugak demi sesuap nasik. ^_^
Kalau google perkataan the Baloonist mesti akan jumpa imej orang yang naik belon.
Macam kat bawah ni ha........ Best kan.. teringin nak naik belon jugak. 

Tapi hari ni bukan nya nak cerita pasal the Baloonist yang memang bersama belon yang banyak 
tapi the Baloonist yang pegang belon sebiji dua ja pon....
Sebiji dua pon gagah nak jadi the Baloonist jugak kan... ^_^

Okay 4 biji cukup kot... 
Kalau banyak conform melayang ke udara..
Tak ingat dah bila ni pergi jalan-jalan main-main kat Star Hill.
Lalu depan Sephora depa bagi belon ni...
Ramai yang lepas kan naik ke atas sebab bila pergi ke Pavi pak guard tak bagi bawak masuk ...

Semua bergembira dengan belon ... ^_^



Anis.... hari tu dating dengan Anis. bawak dia jalan2.

Ni pon Anis jugak tapi ni adik hamba.




Aku dengan Anis ... 



Diana dengan Anis.............


At last lepas penat berjalan dan bermain belon kami singgah minum-minum 
dan makan roti kat Tous Les Jours ..
Caramel Machiato dia sedap.. ^_^

Ok bye !_!




25 comments:

  1. berjalan sakan cik lieya kite nie.. bergambaq dgn belon lagi.. hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org bujang cm ni lah fiza... kalau tak berjalan rasa nya boleh jadi gila kot sebab xdak benda nak buat :)

      Delete
  2. wahh.. pavi tu.. hihiih.
    tangkap gambar kalau dengan belon pon cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..... belon kan comel hehehehhee ^_^

      Delete
  3. dulu masa kecik2 saya takut belon sekarang suka tengok belon xD

    ReplyDelete
  4. At last, lepaskan belon kat langit. Alahai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lepas pon buka angin dia keluaq ja hehehe sebab sayang sgt ^_^

      Delete
  5. wahh belakang tu tempat mahal nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tempat mahal. hanya mampu melihat ha hihihi

      Delete
  6. Ahaha comel je pegang pegang belon depan Pavi. Nak jugakkk! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2 .. di alu-alukan meniru aksi di atas

      Delete
  7. Caramel Machiato tu so yummy lieya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sangat2 ,, gelas pon tinggi ^_6

      Delete
  8. hampir tiap2 minggu berjalan na.. bagus mcm tu lieya.. dah ada marka nanti pi dating kat tempat lain pulak.. (tmn bunga) hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la kak.. hidup mau gembira dan di isi sepenuh nya ^_6 eh kak marka dah ada dah kak.. huhuhu...

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart