Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 24 June 2014

Thomas Muller Smile Again

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people...........
Selepas match dengan Ghana tempoh hari tertanya -tanya jugak keadaan Muller yang
wajah nya di basahi dengan darah pada minit terakhir perlawanan...
So pagi ni bila buka Facebook nampak dia update gambar kat bawah ni.


Siap boleh tersenyum gembira lagi..... Its good to see him smile again.
Dia upload gambar di atas ni dengan caption,

Hello, thanks for the many well wishes. Don't worry, I'm again all good. My cut was from the doc after the game professionally with 5 stitches sewn, so I again have a clear view, even if the eye is still a little green and blue... :-)
On Thursday, we expected a tough match against the United States. But clear: we want to become group!And with your support we will create it!
Many greetings, your Thomas Müller ...
(Auto translate dari Facebook page dia sebab dia tulis dalam bahasa German)

Berharap sangat dapat melihat aksi beliau untuk match against USA awal pagi Jumaat ini...
Go Germany Go. !!





7 comments:

  1. eh luka kenapa ni? huhu tak tgk bola..xtau cita..:P

    ReplyDelete
  2. What happen to him lieya..

    ReplyDelete
  3. Sama la..sokong German..go go German

    ReplyDelete
  4. tak dapek den nak nolong.. peminat german la katekan.. Fiza nye team dah kuar.. sedey den..

    ReplyDelete
  5. haha sokong jerman jugak kerrr?ooo yeahhh go go go

    ReplyDelete
  6. cayalah Lieya.. penyokong bola yer.. wpun Lieya post gambar ni akak masih tak kenal siapa ni.. hahaha dasar kaki bangku akak kau ni :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart