Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 28 June 2014

Tiket bas mahal tapi ...........

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Cuba teka kat mana saya sekarang..... ^_^
Actually sekarang ni Liya kat kampung halaman iaitu Perlis ...
Suka sangat-sangat sebab nya dah dua bulan tak balik.... lama kot . kan..
Tapi semalam naik bas ya rabbi kerusi dia kecik gila..
Tapi harga tiket mahal nak mampus.
Setaraf harga tiket bas yang kerusi boleh dok bersila panggung tu...
Dah la kerusi kecik , nipis pulak tu.... Allahuakbar.. 
Pelik sangat dengan syarikat bas yang satu ni kan....
yang bas nak g Melaka boleh pulak kerusi tebal padahal berapa jam ja pon..
Ni dari Shah Alam nak ke Perlis jauh kot... pikir lah seniri...
Mujur lah batang leher aku ni tak tergeliat.
Sakit jugak hati aku ni kan... setiap kali naik bas ja memang tak puas hati...
So next time jangan harap aku nak naik bas dari syarikat bas ni...
 Ok bye!

P.s : Harap pihak berwajib mengambil tindakan 


5 comments:

  1. luqman dah lama x naek bas nih...sedihh..haha..tapi best la dapat balik kg..luqman puasa first kt kl nih ah..dah la raya x dpt balik..huawaaaa..

    ReplyDelete
  2. Kalau perjalanan jauh better naik bas intercity ke, pancaran matahari, eagle.. Nadia tak tau lah bas yg nadia suggest ni ada tak utk laluan awk. tp rsa mcm ada sbb nadia dr kedah-n9 mmg biasa naik bas ni. Alhamdulillah slesa.

    ReplyDelete
  3. nxt time balik naik flight je lieya.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Bus fare is certainly expensive nowadays!

    ReplyDelete
  5. Orang perlis rupenyeee yeee.........

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart