Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 9 June 2014

Untung nya orang ingat kiter ni mak budak

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people........
Petang kelmarin pergi jalan-jalan kat mall... cari kasut...
Dah beli kasut , Diana ajak pi watson pulak....
Kat watson ada la sorang promoter ni bagi kat aku benda kat bawah ni....

Masa dia nak bagi tu dia kata cam ni kat aku,

" Madam , for your kids "

" Ok thanks "

Walaupon aku memang tak dak anak dan tak kawen lagii. hehehe...
Selalu nya mcm bengang gak la kan tapi rasa macam ok gak..
Dapat benda free lantak dia la nak fikir aku ni macam mak orang pon .. hikhik..

Ha tengok bukan nya sikit pon kat dalam ni.. 
Ada dalam 10 keping jugak lahhhh....

Isi dia mcm ni ha. comel gitu sesuai utk budak-budak..
Orang tua pon boleh ja guna..........

Heeeee.. Untung kan orang ingat kiter ni mak budak....
Sekian .. ^_^

9 comments:

  1. tak pelah orang dah bagi.. ambik saje ^_^

    ReplyDelete
  2. Mungkin dia nampak awak macam orang sudah berkahwin... Siapa tahu

    ReplyDelete
  3. Soon, Liya kena buat satu tempat untuk kumpulkan koleksi "Barang Mak Budak" la canni..

    ReplyDelete
  4. comel la benda tu kak lieya :D

    ReplyDelete
  5. belajar2..
    tp comel jugak org tua pakai plaster tu..terus x deman

    ReplyDelete
  6. comelll.. akak pernah nampak yg winnie the pooh & mickey mouse pun ada..

    ReplyDelete
  7. sronoknye..ecah slalu mengharapkan orang anggap ecah ni wife orang..xlama lagi nak jadi mak orang lak tu..tapi orang slalu engat ecah skolah lagi..sedihhh..

    ReplyDelete
  8. promoter kasi free, kita amik je ya dik..esok2, luka kat jari, boleh tampal sekeping..comel..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart