Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 17 June 2014

Yay!!! German belasah Portugal 4-0

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people..........
Tidur tak nyenyak rasa nya semalam mengenangkan perlawanan bola yang tak dapat di tonton
iaitu perlawanan antara Germany dan Portugal.
Aku dan adik-adik memang sejak dulu lagi memilih Germany sebagai pasukan favourite..
Happy sangat pagi ni bila dapat tahu German menang ! Yay!!
Eh . eh ramai nya depa ni kan ............... 
Gol semalam telah di jaringkan oleh Thomas Muller dan Mats Hummel...
Muller memang dari World Cup dulu lagi dah tau seorang yang sangat-sangat lincah dan cara 
dia jaringkan gol di saat - saat tak terduga tu memang terbaik lah.
Untuk match dengan Portugal semalam , Muller menyumbang kan 3 goal!
Yay! Muller you are the best!_! 
Teruja gila kot kalau boleh tengok lagi lah best kan.. sobs sobs...
Selain Muller ada sorang lagi yang masukkan goal iaitu 
Mats Hummels

Hensem kan hehehheeee.... Anyway congrats untuk team Germany...
All in or Nothing ^_^
All the best untuk perlawanan yang seterus nya ^_^

Sekian .........

P.s : Hampa sokong team mana ???

6 comments:

  1. xda sokong mana2 sbb xminat. hahaha!!

    psst~~pretzels tu ambik dr org :) kalau buat sendiri nk jual pun xsanggup sbb buruk sgt.hihi

    ReplyDelete
  2. amboi kak...hebat huhu..go brazil go..ahhaha

    ReplyDelete
  3. Bestkan lieya..Tapi kesian portugal..tak ada rezeki..

    ReplyDelete
  4. Fiza spain.. awal2 dah kalah.. huhu.. takpe baru 1 st game kan..

    ReplyDelete
  5. saya suka german dgn portugal, tpi kalau dh german menang takpelah. huhu bubye portugal :p haha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart