Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 14 July 2014

And the world cup champion goes to , GERMANY~!!!!!

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people..............
Happy sangat-sangat sebab team kesayangan iaitu German menang World Cup !
Pagi tadi ingat kan pukul 4 game mula , rupanya awal lagi...
So dapat tengok separuh masa kedua ja tapi yang paling penting time goal tu dapat tengok.
Menjerit aku time Mario Gotze masuk kan goal tu hehe.. :)

Gambar kat atas ni fans yang buat... menangis lah Argentina hahaha.. gelak jahat.
Gelak jahat sebab Messi support Yahudi kan... 
German pulak dulu pernah membunuh Yahudi sebab tu depa menang .. ^_^


Tengok terserlah kegembiraan masing-masing .....


Happy sangat-sangat, akhirnya German dapat merangkul piala Dunia.

Philip Lahm , ketua team German ... ^_^ 

Yeah!! Winner !!


Man of the match , Mario Gotze


Andre Schurrle , yang banyak menjaringkan goal sepanjang perlawanan

Jeromy Boateng ... ^_^

Sami Khedira ...

Poldi dan Schweinteiger ..... ^_^


Senyuman yang penuh dengan kegembiraan ... :)

Mengalami kecederaan di muka di waktu masa tambahan....


Yay... medal... Ini amek dari FB Mats Hummel 



Ron Robert Zieler , penjaga gol simpanan .. :)




Happy , happy dan happy!!!
Saat Mario Gotze menjaringkan gol ^_^ 
Time ni dah tau German pasti menang walaupon Argentina cuba nak mendekati gol German


Horeyyyyy !!!!!! Tahniah di ucapkan kepada DFB team....
Akhirnya berjaya menjadi World Cup 2014 Champion ^_^
Bukan Maya Karin ja yang akan support Germany for eternity tapi aku jugak !
Go Germany Go!!!



6 comments:

  1. X rugi kan letak header german :-)

    ReplyDelete
  2. ahaha.. no wonder ah german boleh menang.
    suka la tgok gmbr2 ni walaupun iqa bkn peminat bola

    ReplyDelete
  3. yeah german menang !!! kite memang sokong germann kihkihh

    ReplyDelete
  4. Congrats Lieya..You deserved that..he..he

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart