Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 22 July 2014

Berbuka dengan Asam Laksa dan Cendol

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Ini cerita Sabtu lepas masa aku dengan Diana bershopping sakan kat Sunway Pyramid.
Banyak sangat-sangat SALE sekarang ni so kalau ikut hati nak beli semua nya..
Tapi sebab duit tak berapa nak ada memadai lah beli yang perlu sahaja..
Cewah ayat bukan main tapi rasa nya macam banyak beli benda tak perlu ja.. kikiki....
So lepas shopping nak berbuka kat Kenny Rogers tapi dah fully booked..
Apa lagi hentam ja lah mana yang ada dan tiba-tiba terlihat 
Teow Cheow Cendul apa lagi terus serbu ^_^

Masa ni tengah dok menanti dengan penuh kesabaran...
Masuk kedai dalam pukul 7 lebih camtu.... Mujur kedai ni ada ..
Kalau tak makan tepi-tepi jalan je lah..


Bergambar memang tak cukup satu. betol tak.. 
ni saja nak bagi nampak persekitaran kedai... ^_^

Deco kedai ni agak klasik sikit la... sebab cendoi ni memang turun temurun..
Sejak 1930an kalo xsalah ... ^_^

Diana .... gambo candid .. hikhik

No 8... Sebab depa nak serve makanan time nak dekat buka puasa.
So depa bagi nombot ni la..........

Jeng.. jeng,, jeng.. agak-agak hampa terliuq dak .. ?
Asam Laksa (RM7.90)
Sedap ni nak habaq bagi ... rasa dia manis, pedas... tapi sedapp....

Cendoi (RM4.90).... watak utama kat kedai ni... Manis-manis lemak ..
Memang best sangat-sangat.... 
Kalau sapa-sapa dok craving cendoi mai la try kat kedai ni.. ^_^

28 comments:

  1. Amboi trngidam dah lya nampak hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu...pe lg g cri la ptg niii

      Delete
  2. cendol tu ada rasa terliur jugak..hii

    ReplyDelete
  3. terliur pulak tengok makanan tu....sedapnya..:)

    ReplyDelete
  4. hoi! cover sikit cendol tu..hahahaha...pose ni pose :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak leg nk cover mmg sngja nk tayanggg heheeeee

      Delete
  5. tak tahan tengok cendol tu...

    ReplyDelete
  6. Haihh..terliuq baq hang..haha
    *done follow sini..do follow me back..hee

    ReplyDelete
  7. asam laksa dia....sedap sangat nampak..terliuurrr

    ReplyDelete
  8. tak makan laksa.. so xde lah terliur..
    huhuhu.. tp cendul tu mmg x bleh tahan..
    nakk~!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaaaa.. tak Mkn laksa??? rugiiii....

      Delete
  9. makin berseri Lieya skrg tau :-)

    ReplyDelete
  10. Nak cendol! Uwaaa kak Lieya belanja Nad cendol please hihi teringinnn

    ReplyDelete
  11. hamaigaddd....semuanya feberet!!! haha...mmg terliuq tgk. tag u join this GA ^^ (http://ceritahatiputriayu.blogspot.com/2014/08/fantastic-giveaway-by-fr.html)

    ReplyDelete
  12. cendol tu memang nampak sedap ! lama jugak tak pekena cendol ni.

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart