Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 21 July 2014

Ber'Nandos' bersama besties!

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people............
Ini cerita Jumaat yang lepas ... ^_^
Kawan baik saya , Mek Tie dapat bonus untuk hari raya..
So apa lagi aku dengan muka tak malu suruh dia belanja ... bila lagi kan ?
Kebetulan pada hari yang sama , suami dia ada majlis buka puasa dengan kawan-kawan.
Jadi aku terus ambil dia kat tempat kerja dan balik ke rumah dia dulu...
Jalan tak yah habaq la memang Jem gila especially jalan nak pi umah dia.
From KL - Cheras amek masa sejam lebih kurang... ^_^
So lepas minum ayaq dan berbuka kat umah dulu, solat, kami pi ke Nandos dalam pukul 8 lebey,,,


Mek Tie, ibu beranak 2 .. hhehehehee.. ^_^

Amek gambar sikit dengan orang yang nak belanja kiter ^_^

Ice Lemon Tea,,, boleh refill tu yang best ^_^

Actually sebelom ni aku memang tak pernah pon makan kat Nandos ni..
Ini first time so agak teruja ... hikhik

Diana ^_^

Diana with Nurin....

Tuan belog... tetiba muka macam takut ja kan...
Suka sangat cara depa deco kat sini.,. Guna kayu buruk tapi still cantik..

Yay makanan dah sampai.... ini Diana punya ^_^
Roti bawang putih dia sedapp ^_^

Ini pulak aku punya .... Grill vege tu superb gila...
Pedas sangat-sangat dan jugak teringat ^_^

Yang ni Mek Ti punya ... ^_^

Kenyang perut senang hati... ^_6
Nanti boleh la pergi lagii. heheheheee..... 
Saja nak bagi kawan-kawan terliuq sama .. jahat nya kan ... ^_^
Ok bye


10 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart