Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 10 July 2014

Germany menuju ke puncak !

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people..........
Sapa tengok bola awal pagi kelmarin ?????
Yes! German menang besaq pagi tadiii dengan membelasah Brazil sebanyak 7-1 ..
Seriously saya betol-betol tak sangka German akan dapat menewaskan Brazil semudah itu...
Anyway .... Congratulation to DFB Team kerana berjaya membuatkan semua penyokong gembira..
Senyuman yang penuh dengan kegembiraan ^_^
Ambil dari FB Podolski .... Time ni depa atas plane on the way ke Rio ^_^
Taken from FB Mesut Oezil ...
Apa yang saya tahu, sebelom perlawanan dengan Brazil, 
team Germany pon ada rasa gentar jugak dari status FB depa.
Depa macam alert dan berjaga-jaga sebab akan bermain di Padang lawan kan...
Tapi tak sangka pulak jadi macam ni...... Brazil di belasah terok....


Apa yang menarik tentang "our Germany Boys " , mereka tidak pernah berbangga dengan 
kemenangan yang di peroleh malah turut memberikan semangat kepada team Brazil
yang telah mengalami kekalahan ... Thats why we , DFB Team Fan sangat-sangat berpuas hati..
Harap mereka terus menerus mengekal kan sifat down to earth mereka ....


To DFB team., Good Luck untuk Final dengan Argentina nanti....
Bye ^_^

4 comments:

  1. Peminat bola ekk dah lama tak nampak lieya

    ReplyDelete
  2. Good luck untuk Argentina & Germany..The best team sure akan menang ....harap-harap Argentina..sorry Lieya..he..he

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart