Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 17 July 2014

Mood Berblog hilang entah kemana

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people...
Selamat hari Rabu untuk semua.... Adoi sekarang ni malas gila nak update blog...
Lepas aku demam seminggu , beberapa hari selepas start puasa tu,
memang malas sangat nak update blog ni....
Blogwalking apatah lagi.... dah banyak cerita-cerita yang tertunggak.
Eh ada ke cerita tertunggak ? tak pasti tapi insyaAllah akan start balik...
Amek semangat untuk update blog ni yang agak kesepian tanpa tuan nya..
buat yang datang berkunjung ke blog yang usang ni time tuan dia tak da.
Thank you very much ^_6
Sarang hae!!!


18 comments:

  1. ahaha. sama la kiteee.. dah lama tak update blog. berhabuk sudah~ ^_^

    ReplyDelete
  2. kan~~
    now baru ada mood sikit.. huhuhu
    selamat berpuasa kak :D

    ReplyDelete
  3. moga semangat kembali pulih..rindu nak dengar celoteh anak dara ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada jgk yg rindu. Huhu. InsyaAllah Kak hrp2 mood kembli

      Delete
  4. Bangun lieya Jgn tdur hhee tak pe la may b lps raya nnt mood tu dtg kembali kan

    ReplyDelete
  5. Sama la kak...kadang masa tu yang takde..hmmm :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ITU x do nafikan.mmg masa Sgt terhad

      Delete
  6. rasa macam memang dah lama tak nampak lieya.... tertanya2 jugak ke mana lieya menghilang...

    ReplyDelete
  7. X pe lieya tunggu mood nk menulis tu dtg dulu baru best biasalah puasa Jm pun jarang update. X pe Jm sedia menanti entri yg baru nanti

    ReplyDelete
  8. samalah kak lieya, kite pun dh kurang mood berblog dah huhu

    ReplyDelete
  9. patutla dah lama x nmpak akk. hihi

    ReplyDelete
  10. miza pun sama..hahaa
    sekarang baru ada mood balik :p

    ReplyDelete
  11. Cepat2 seruuu mood tue balik k..hehehe

    ReplyDelete
  12. tunggu pas raya kot, baru ada hangin berblog balik..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart